Pesce al sale


Se ia un peste proaspat din Marea Mediterana (de preferinta o dorada de 3 kg), se amesteca 2.5 kg de sare grunjoasa cu patrunjel si putina apa, se impacehteaza pestele in acest amestec si se lasa la cuptor 35 de minute la 250 grade Celsius. Se serveste cu cartofi fierti presarati cu patrunjel si ulei de masline si un vin alb (Chardonay).

 

 

5 responses

  1. Mama, mama, superb. Apropo, cit e un astfel de peste, in cazul in care e de cumparat?

  2. 40-50 euro

  3. Scump tare in Algeria mah!!! E mai scump ca la METRO la noi! INCREDIBIL!!! E drept ca la METRO n-au dorada de 3 kile dar e buna si aia de un kil care insa nu depaseste niciodata 10 EURO/kil (in ziua in care o pun pe raft ca dupa 2 zile e 5-7 euro kilu).
    Oricum mi-ai dat o idee pentru uikend…doar ca io nu -l mai imbrac in sare, e prea complicat dupa ce se coace…

  4. Ei nu pot sa cred!!! Doar nu e Suedia acolo, sau Norvegia. Nici aici nu e asa scump.

  5. asta e pretul, cam 12 euro pe kil. Algeria nu e o tara turistica si nici o tara care sa traiasca din pescuit. ei inchiriaza apele teritoriale la tunisieni, italieni, spanioli, etc pentru pescuit. Au petrol de ajuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux