"There is no limit to what a man can do or where he can go if he doesn't mind who gets the credit"
"There is no limit to what a man can do or where he can go if he doesn't mind who gets the credit"

Dorada la cuptor cu rozmarin

Pentru o portionare usoara se cumpara dorade mai mici (intre 300-500g) care se curata de intestine si solzi, in cazul in care nu sunt deja curatate, puteti sa-i rugati pe cei care vand pestele  sa o faca. Pe o folie de aluminiu se intinde sare dupa gust, dupa care ungem folia cu putin ulei de masline, se aseaza pestele, se pune putin piper, rozmarin (cateva frunze), o foaie de dafin si o felie de lamaie. Se infasoara fiecare peste in folia de aluminiu, se aseaza direct pe gratarul cuptorului la 220 de grade si se lasa timp de 25 de minute. Se serveste imediat cu cartofi sau legume fierte si un pahar de vin alb bine racit, demidulce.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Dorada la cuptor cu rozmarin”