Cu salata de rosii, sos de ulei de masline si lamaie si un vin bun:
Merou este unul dintre cei mai cunoscuti pesti din mediterana. Foarte gustos si simplu de pregatit la gratar. Detalii despre aceasta specie aici: http://fr.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9rou
7 thoughts on “Creveti si merou la gratar”
Ma bucur pentru tine!Da nu spui cu ce vin merge!?
foarte bune pozele cu crevetii si ce mai e pe-acolo, da eu vreau una si cu bucatareasa care te-a ajutat…..e frumusica?
Stii ca barbatii sunt cei mai buni bucatari :-D
Aia cu bucatareasa e tare,da eu ma tem ca are penis, Doamne fereste.
Mai, eu cred ca felul asta de mancare merge cu vin la pahar. Parerea mea! :D
Mugur, m-ai facut sa caut explicatii despre merou. Pentru noi, cei din tarile anglofone, i se mai spune si grouper (in engleza). Il verificasem noi la Maistrali si Lutsa.
PS: Vin alb – eu prefer feteasca sau riesling
ce sa-i faci Florin, de cand am ajuns in Algeria m-am “francofonizat” :-) cat despre vin… in Algeria nu gasesti vin alb de calitate asa ca ne-am multumit cu rosu