You may also like
Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns in India a fost sa incerc mancarea indiana la ea acasa. Si asa […]
Pentru perioada de iarna, cand e mai complicat sa faci focul la gratar o solutie simpla si rapida este gratarul electric. Astazi […]
Cu ajutorul lui Serban, Mihaela a mai facut inventie culinara astazi: Musaca de cartofi si dovlecei cu oua si branza berbera. Si […]
Pentru o portionare usoara se cumpara dorade mai mici (intre 300-500g) care se curata de intestine si solzi, in cazul in care […]
4 thoughts on “Zabar – desertul casei”
Dita mai farfuria și un cirbar de îngheșată, abia se vede…Ăla e aperitiv?? Îți trimit eu imediat apaeritiv, nene!
Pai da, ca noi trebuie sa umplem matul! Nu ne place sa fim delicati e mai bine grobieni. BTW, aperitivele erau mai jos, asta e desertul :-D
Mai jos e ]ntuneric, probabil din cauza vinului!
Ce faci te dai în balansoar pe coasta Dalmației?
Mai jos adica aici:
http://mugur-ionescu.ro/ne-am-perfectionat-la-aperitive.html