You may also like
Am avut intr-una din serile trecute o masa traditionala de iftar cu colegii de la servici, ocazie buna pentru a incerca mancarurile […]
Se curata doradele, se condimenteaza, se adauga legumele (ardei si rosii), se orneaza cu felii de lamaie si cateva frunze de rozmarin […]
Pentru ocazii neprevazute va propun un aperitiv rapid, simplu si la indemana oricui: Cosulete cu branza si chimen. Ingredientele necesare sunt: aluat […]
4 thoughts on “Zabar – desertul casei”
Dita mai farfuria și un cirbar de îngheșată, abia se vede…Ăla e aperitiv?? Îți trimit eu imediat apaeritiv, nene!
Pai da, ca noi trebuie sa umplem matul! Nu ne place sa fim delicati e mai bine grobieni. BTW, aperitivele erau mai jos, asta e desertul :-D
Mai jos e ]ntuneric, probabil din cauza vinului!
Ce faci te dai în balansoar pe coasta Dalmației?
Mai jos adica aici:
http://mugur-ionescu.ro/ne-am-perfectionat-la-aperitive.html