Am fost astazi sa fac cumparaturi si am vazut o super oferta de crap la 11 lei kilogramul. Desi era destul de tarziu pentru masa de pranz ca sa mai pregatesc peste, am zis ca e momentul sa incerc o reteta rapida, mai ales ca astazi a fost dezlegare la peste. L-am rugat pe vanzator sa-mi curete un peste de 1.3 kg (suficient pentru 4 persoane) pentru ca sa nu mai murdaresc eu chiuveta de la bucatarie iar cand am ajuns acasa, doar l-am spalat putin si l-am pus intr-un vas de sticla. L-am sarat bine, am taiat o lamaie si doua rosii felii, am pus si o capatana de usturoi, am pus ulei de masline si niste vin alb, am adaugat condimente (cimbru, piper negru boabe si niste frunze de rozmarin) si l-am bagat la cuptor pentru 30 de minute la 200 de grade, acoperit cu o folie de aluminiu. Dupa 30 de minute am mai adaugat niste vin alb si am pus niste patrunjel verde si l-am mai lasat inca 20 de minute. Iata ce-a iesit:
Leave a Reply