Si la masa asta de Revelion felete s-au intrecut pe ele la bucatarie si au pregatit niste aperitive exceptionale:
You may also like
Se curata doradele, se condimenteaza, se adauga legumele (ardei si rosii), se orneaza cu felii de lamaie si cateva frunze de rozmarin […]
Se ia un peste proaspat din Marea Mediterana (de preferinta o dorada de 3 kg), se amesteca 2.5 kg de sare grunjoasa […]
Lime, zahar brun, menta, gheata măcinată, rom de buna calitate (cel puţin Bacardi) si puţină apă minerală.
Nu trebuie sa treaca toamna fara un dezmat culinar de sezon cu specific romanesc. Astazi am cautat in piata o pastrama buna […]
8 thoughts on “Noua ne plac aperitivele”
Nu e nici un comentariu! E normal, ramai mut!Sunt de mancare? Nuuu, cred ca sunt exponatele de la gastroprogramul din Brasov.Doar ca lipseste Jidveiul sec! Oricum raman sceptic ca exista asa ceva!
Exista, si au fost insotite de traditionala tuica romaneasca!
Firul de par care apare in poza 8 si poza 1 este de vis
Noi nu l-am observat! dupa mine pare mai mult o ata din fata de masa
mugure, am slabit 9 kile de cand mananc mai cumpatat
Cristi, sportul conteaza! Altfel dupa ce slabesti prea mult o sa atarne pielea de la burta foarte urat
asta daca slabesti ca un maniac
eu am slabit in 5 luni… nu atarna nimic si inca 5 luni si gata :D
Eu oricum iti recomand sportul! Si mancarurile sanatoasa!