Al Wady – restaurant libanez in Afi Cotroceni


Astazi am avut chef de mancare libaneza (ultima oara am mancat la ea acasa in Beirut) asa ca mi-am luat familia si ne-am dus la Afi Cotroceni sa testam restaurantul libanez Al Wady (in araba s-ar traduce ued – vale larga prin care se scurg apele de ploaie torentiala sau unele ape curgatoare nepermanente) deschis nu de prea multa vreme acolo. Restaurantul era plin dar am gasit o masa libera, am fost imediat intampinati de un ospatar care a avut grija de noi. Normal ca am comandat toate mancarurile specifice si am gustat din fiecare. Nu a lipsit hommous-ul, labne cu menta si usturoi, sambousek, makanek si halloumi la gratar. Noroc ca la felul principal nu am comandat din prima foarte mult pentru ca nu mai era loc. Am sarit de fapt si desertul.

Ce mi-a placut in mod deosebit la acest restaurant, pe langa servirea rapida si amabilitatea personalului, a fost ca la intrare aveau un cuptor de lipii la care cineva chiar facea lipiile specific libaneze si le servea fierbinti la masa. In total, nota de plata pentru patru persoane (inclusiv bauturi dar fara arak pe care spre dezamagirea lui Joe nu l-am comandat) a fost in jur de 270 lei. La fel ca si la restaurantul grecesc din Baneasa, dar despre asta poate intr-un alt articol. Pentru gurmanzi si curiosi iata si cateva poze cu mancarea si cuptorul de la intrare (Catalina a fost pretextul pozei):

 

4 responses

  1. pofta buna!

  2. Dezamagire totala acest restaurant. Personalul a devenit plictisit si obraznic , dar surpriza neplacuta a venit la final cand am platit cu cardul pe care aveam suficienti bani..banca imi trimite prin sms ca tranzactia a reusit si sau transferat banii spre restaurant ,dar ,surpriza ,POS-ul lor de doi lei spunea ca tranzactia a esuat. A urmat un episod de tensiune , nervi si discutii cu un asa zis manager si vreo doi chelneri. Ei sustineau ca POS-ul lor nu are cum sa greseasca..probabil era sfintit . Am platit cash , cu promisiunea solemna ca pe acolo nu mai calc . Bineanteles banca mi-a confirmat ca POS-ul lor era de vina. Concluzie : m-a deranjat atitudinea lor superioara si sigura, dar uitasem ca sunt in Romania !

  3.  Avatar
    Anonymous

    Atunci ar trebui ca banca sa ia masuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux