Iar fierbe termometrul


termometruE ora 10 si deja sunt 34 de grade iar plug-in-ul firefox fierbe… in realitate sunt peste 40 de grade si e o umezeala…

6 responses

 1. mai bine ai cauta o metoda de stocare a aerului cald si de export la iarna in romania la 1 leu butelia de 10kg

 2. Salut.Interesant.Am lucrat un an jumate in Alger la Mobilis.Pentru mine a fost o experienta interesanta dar si obositoare.Am locuit la Sidi Fredj la un mic “hotel apartements” – Essaada(conditii bune,pret de bun simt).Tu cu ce te ocupi pe acolo?Promit sa mai scriu,acum tre sa ies ca am treaba.

 3. @Gabi: mergeai cam mult cu masina de la Sidi Fredj pana in Alger. Ai lucrat in Mustapha? Eu lucrez la furnizorul mobilis de echipamnete ;-)

 4. salut
  cautam ceva informatii despre algeria .. si am dat de blog-ul tau
  eu lucraz pentru saipem (domeniul oil&gas).. si cel mai probabil o sa fiu detasat in alger pentru un an aproximativ
  inainte sa intru la tine pe blog .. am citit ceva pe site-ul ministerului afacerilor externe .. si nu prea mi-a placut ce am vazut acolo din punct de vedere al sigurantei persoanei, boli , atentate, furturi .. etc
  e adevarat ? trebuie sa iti iei masuri speciale ?? sau sunt exagerari?…
  din cate vad aici tu ai si copii acolo… deci imi imaginez ca unele informatii sunt exagerate
  as mai avea o intrebare legata de vaccinurile care trebuiesc facute

 5. in Alger e destul de sigur dar in general ce spun pe site-ul ministerului de externe e adevarat pentru restul Algeriei. vaccin doar hepatita A si B, doctorul meu din exces de zel mi-a facut si febra tifoida dar nu e nevoie, copiii nu l-au facut.
  Cea mai frecventa boala este intoxicatia alimentara datorata faptului ca alimentele nu sunt spalate cum trebuie. in general e multa mizeria aici, deci igiena trebuie respectata cu strictete.
  Atentate in Alger nu au mai fost din decembrie 2007, dar in zona Tizi Ouzou in fiecare saptamana aproape. Trebuie respectate masurile de securitate si nu se intampla nimic, eu nu m-am simtit niciodata in nesiguranta aici

 6. ok
  merci mult de informatii
  daca e o sa vin in alger intr-o zona .. sau un cartier care se numeste hydra .. sau ceva de genu (asta daca am inteles eu bine)
  poate mai vorbim daca ajung
  salut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux