Prin Alger


In acest weekend am iesit din casa cu aparatul de fotografiat si dupa cum ati vazut si in articolele anterioare, m-am pus pe treaba. Astazi in drum spre Notre Dame d’Afrique am facut o plimbare cu masina prin centrul si portul Algerului. Imaginile de mai jos exemplifica destul de clar ce a fost Algerul in urma cu 40 de ani, ce putea sa ajunga (un fel de Monte Carlo sau Nisa Africii) si ce a ajuns.

IMG_6060 IMG_6045 IMG_6065
IMG_6067 IMG_6096 IMG_6048

5 responses

 1. Sugestiv. Eu tot mai sper ca odata, peste foarte multi ani, cateva sute in mod sigur, toata planeta va fi pusa la punct :) .
  Stiu, ma duc sa ma culc.
  Ideea e ca exista inca foarte multe tari care-si bat joc de ele, din diferite motive, insa mai mereu aceste motive au ca baza conflcitele&religia&fanatismul&prostia pura.

 2. ca sa torn si mai multa sare pe rana, gandeste-te la 1200 de km de coasta virgina la marea Mediterana, la cea mai frumoasa parte a desertului Sahara, la faptul ca Algeria este al patrulea producator mondial de gaze naturale…
  gandeste la Romania si inmulteste cu zece

 3. Cu siguranta doctrinele sunt cele care tampesc popoarele si le tin in starea de indobitocire.Intre acestea libertinajul,extremismul comunist si cocoasa fundamentalismului bigot aduc parjolul in istoria omenirii.Exista ordine in Univers, altfel el s-ar fi terminat de mult dar omul,in pacatosenia sa,o sgarie si vrea sa o strice!

 4. Ce de frumuseti are si tara asta! Pacat de ea…
  Ce-au astia de se imbraca mai toti in trening, tot timpul?

 5. e mai ieftin treningul :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux