Fructele de iarna in Algeria


2 kg portocale, 2 kg mere, 2 kg mandarine si 1 kg de banane, in total 1350 de dinari (adica vreo 11 euro). Fructe suficiente pentru 3-4 zile, inclusiv paharul de suc zilnic pentru toata lumea. Pretul e foarte bun, dezavantajul (sau mai degraba avantajul) e ca fructele nu sunt tratate si se strica in cateva zile.

7 responses

  1. Cum s-or strica portocalele ori merele in cateva zile ?! Merele tin si un an la racoare. Portocalele la fel. Asta din 1700, inainte sa se inventeze orice tratament.

  2. Pastrate in depozite uscate si racoroase probabil ca merele si portocalele rezista mai mult, nu cred ca rezista un an nici in aceste conditii, cand eram copil la tara aveam beci in care depozitam fructele de toamna (mere, pere, gutui). Daca mai ramanea ceva pana in primavara si nu era consumat, se arunca pentru ca se stricau. Oghi, poti sa confirmi? Aici, pastrate in casa in cosul de fructe aceste fructe rezista maxim o saptamana, dupa care merele fac pete si se inmoaie iar portocalele se posmogesc si incep sa mucegaiasca.

  3. Oghi te-a lasat la greu…ma mir,ca nu-i sta-n fire,dar confirm eu.Se pune?Stiu sigur,mama le tine si acum in boxa,rezista iarna si primavara.Atat.Cand vine caldura,la revedere mere!

  4. Stai linistita ca apare el :-) o fi ocupat cu caprele

  5. Alea-s portocale adevarate!Mancati,asigurati-va vitaminile .Merele care nu se strica sunt otravite cu solutii.Mie mi se strica merele din gradina pana la 1 februarie ca nu sunt stropite.

  6. Mona,s-ar putea sa mai am absente,pe blog, dar ma duc cu reguralitate la scoala unde predau geografia.Nota bene:am uitat ce sunt!Pe criza asta nu incerca sa-mi amintesti,ca uit!

  7. “vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat!” :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux