Bate vantul dinspre Sahara


Ploua, bate vantul si e urat. Noroc ca vantul bate dinspre Sahara si a adus aer cald de 20 de grade. Dar a adus si praf si ploaie. Asa ca weekend-ul asta suntem blocati in casa.

6 responses

 1. Buna seara! La Kabilia ati ajuns vreodata? Am inteles ca e o zona frumoasa si ca acolo descoperi cu adevarat seva algerienilor. Intr-o alta ordine de idei: Erricson intentioneaza sa mute o parte din productie in Romania. Sfideaza criza.

 2. In afara de Tipaza nu am iesit in alta parte din Alger. Urmeaza si alte locuri dar in functie de timp si securitate.
  Cat despre Ericsson, nu cred ca va produce ceva in Romania. Centrul de servicii de la Bucuresti care angajeaza in ultima vreme este doar pentru servicii. Productia este mutata de multa vreme in tari low cost!

 3. Stirea despre Ericsson a fost la Antena 3 zilele trecute. Am incercat sa gasesc un link pentru detalii dar nu au nimic pe site. Oricum, dumneavoastra stiti mai bine.
  Acum citeva luni am fost citeva zile in Casablanca, Maroc. Oare de ce afaceristii locali sau externi nu deschid in capitalele din nordul Africii hipermarket-uri sau mall-uri? Care o fi explicatia? Populatia e numeroasa, nu foarte bogata dar au apetit pentru cumparaturi ca si romanii.

 4. Daca era stire publica aflam cu siguranta. Poate ca Ericsson Romania isi face putina publicitate, sau poate fabuleaza Antena 3.

  In Africa de Nord si mai ales in Algeria si Libia nu prea sunt atrasi investitorii europeni. Probabil ca vor aparea si aici cu timpul supermarketuri. In Egipt au aparut

 5. crenguta Avatar
  crenguta

  am vazut acum la CNN ca vine furtuna la tine acolo :D

 6. De azi noapte bate un vant puternic, mi-a rupt niste crengi la copacii din curte, ne-a sculat din somn si nu am putut dormi deloc de dimineata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux