Primul weekend in familie la Alger


Joia trecuta au venit Mihaela si copiii la Alger. Dupa ce am ajuns acasa copiii si-au impartit camerele, dupa cum ma asteptam, Serban a luat camera fara balcon dar cu baie proprie si Catalina a luat camera cu balcon. Apoi au mancat si s-au culcat, erau foarte obositi dupa drumul lung parcurs. A doua zi de dimineata am plecat la distractie (unde altundeva decat la Sheraton Club de Pins). Nu am putut face baie in mare pentru ca apa era prea rece, dupa ultimile zile racoroase fara soare si multa ploaie, asa ca ne-am retras la piscina.

Mai multe poze gasiti aici:
http://picasaweb.google.com/mihaelaione/CuFamiliaLaSheraton

Dupa masa, ne-am intors acasa sa ne odihnim iar pe seara ne-am dus la un coleg in vizita. A doua zi (ieri) am facut cumparaturi. Se pot face cumparaturi de calitate in Alger la niste preturi mult mai bune decat in Romania: 1 kg de rosii naturale (fara ingrasaminte chimice si cu gust foarte bun) este 12 dinari adica 0.36 RON. Tot ce este produs local (si marea majoritate a legumelor si fructelor fac parte din aceasta categorie) este foarte ieftin (inclusiv carnea).

Tot ieri am fost in Algerul vechi insotiti de ghid si politie (pentru siguranta deoarece Algerul – ca si Algeria in general – nu este un oras turistic). Serban a fost foarte impresionat de ce a vazut asa ca o sa-l las pe el sa va povesteasca mai amanunt pe blogul lui (cand vom avea internet acasa). Intre timp va puteti delecta cu pozele facute acolo: http://picasaweb.google.com/mihaelaione/AlgerulVechi

28 responses

  1. aratati bine impreuna!De ce nu mai sunt oameni la piscina?

  2. pentru ca era dimineata si noi am ajuns primii la piscina. mai tarziu s-a umplut piscina ;-)

  3. dupa mutrele vizionate e cam bine!

  4. daca pretul rosiilor e asa de mic,branza de capra de gura vaii ce pret are,dar carnea de miel?

  5. eu ma gandesc la o convorbire cu Cata ca sa mai strang cateva perle

  6. orice inceput e cu grija,emotii si spiritualitete!Va doresc tot binele posibil .Domnul sa va aiba in paza si sa fiti mereu pe FAZA!

  7. cea mai misto postare de pana acum. keep it up, mate :)

  8. trebuia sa va bagati cate un cip in fund sa stiu in orice clipa unde sunteti.De fapt, ca sa nu chinui copiii, mai bine le imbuca Cici pe toate patru.Iti dai seama ce urmarire ar fi fost!!

  9. oricum codrut are perfecta dreptate:niciodata nu ati aratat atat de bine iar Catalina e fotogenica si-i place sa se pozeze!
    ideia cu cipurile trebuie studiata,e de luat in seama!

  10. careva tre sa se duca cu pozele si la Ursoaia .Cred ca daca termin cu caprele, dau eu o fuga, daca altcineva nu le duce si lor pozele!

  11. te du tu, poetule si prozatorule!!indicat ar fi sa se duca fetele lor, nu ginerii, au trecut niste ani totusi!!

  12. nu mai poate omu’ scrie de oghi-boghi asta!!Bagacios,lipicios in si de sufletul omului, are totusi un mare merit.Inca nu l-am aflat dar veti fi primii instiintati!!

  13. Vad ca a inceput sa va placa. simt totusi un iz de scandal intre costiman si oghi. ce-aveti fratilor?

  14. sa inteleg ca esti pd minus l?

  15. nu, e l… ca ieri in loc sa vina la tara ,la mine,la racoare sa frigem un tzap a stat in parcul ala plin de microbii Lutzei!Plus ca pnl Gura Vaii n-are adversari politici.!

  16. tu,mugure,nu incerca sa stingi scandalul ca asta aduce culoarea locala pe blog ca de musulmani, avem podul plin.

  17. deoarece locuiesc la parter, am subsolul plin de muciulmani.Draga Mugur, la tine in apartament sunt cativa orezari!!

  18. sa inteleg ca s-a spart vreo teava?

  19. romtelecomul l-am desfiintat cu preaviz de 30 zile si plata inca a unui abonament, asa e regula pe la noi, la intretinere nu e numeni saptamana asta iar la pensii Minina nu mi-a dat imputernicire.Ce fac, cum o pensionez??
    Pe la voi cum sunt regulile?Stricte sau de cacat?

  20. si trebuie sa stie toata lumea?

  21. sterge-l daca nu-ti convine!!!

  22. peste tot sunt reguli:pamantul se invarteste de la apus la rasarit in timp regulat si alearga pe orbita la fel!omul cu ispita lui a facut tot posibilul ca sa incurce sau sa schimbe regulile;de exemplu acu pamantul se invarteste in jurul algerului!SA STIE TOATA LUMEA!

  23. COSTIMAN ARE SANGE IN COCLENDER,PREA VREA SA CUNOASCA REGULILE!

  24. COCLENDER=subst.,numele unui obiect care nu este bine definit lansat de formatia Cassa Loco in versurile melodiei”eterna si fascinanta Romanie”…

  25. Am primit filmul cu prezentarea facuta de Cata!Prezentatoarea este mult deasupra operatorului care nu a dat suficienta lumina.Cred ca trebuie refacuta prezentarea,fara graba si cu initiativa ei permanenta.E grozsava in rol de ghid!

  26. deocamdata asta e camera pe care o am. in timp o sa cumpar una mai buna dar pana atunci imi fac treaba cu asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux