"There is no limit to what a man can do or where he can go if he doesn't mind who gets the credit"
"There is no limit to what a man can do or where he can go if he doesn't mind who gets the credit"

Primul weekend in familie la Alger

Joia trecuta au venit Mihaela si copiii la Alger. Dupa ce am ajuns acasa copiii si-au impartit camerele, dupa cum ma asteptam, Serban a luat camera fara balcon dar cu baie proprie si Catalina a luat camera cu balcon. Apoi au mancat si s-au culcat, erau foarte obositi dupa drumul lung parcurs. A doua zi de dimineata am plecat la distractie (unde altundeva decat la Sheraton Club de Pins). Nu am putut face baie in mare pentru ca apa era prea rece, dupa ultimile zile racoroase fara soare si multa ploaie, asa ca ne-am retras la piscina.

Mai multe poze gasiti aici:
http://picasaweb.google.com/mihaelaione/CuFamiliaLaSheraton

Dupa masa, ne-am intors acasa sa ne odihnim iar pe seara ne-am dus la un coleg in vizita. A doua zi (ieri) am facut cumparaturi. Se pot face cumparaturi de calitate in Alger la niste preturi mult mai bune decat in Romania: 1 kg de rosii naturale (fara ingrasaminte chimice si cu gust foarte bun) este 12 dinari adica 0.36 RON. Tot ce este produs local (si marea majoritate a legumelor si fructelor fac parte din aceasta categorie) este foarte ieftin (inclusiv carnea).

Tot ieri am fost in Algerul vechi insotiti de ghid si politie (pentru siguranta deoarece Algerul – ca si Algeria in general – nu este un oras turistic). Serban a fost foarte impresionat de ce a vazut asa ca o sa-l las pe el sa va povesteasca mai amanunt pe blogul lui (cand vom avea internet acasa). Intre timp va puteti delecta cu pozele facute acolo: http://picasaweb.google.com/mihaelaione/AlgerulVechi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

28 thoughts on “Primul weekend in familie la Alger”