Prima incercare cu un restaurant traditional marocan. Crevetii au fost deliciosi! Mihaela nu se obisnuieste cu mirosul si gustul condimentelor specifice marocane, mai ales ca la inceput am fost serviti cu o faslole care avea miros de sosete nespalate. Interiorul restautrantului Tajine Wa Tanjia e placut, atmosfera traditionala, servire foarte buna, mancare ok, the a la mente perfect!
You may also like
O reteta de desert rapida si convenabila: se face aluatul cu faina, zahar, oua, unt si praf de copt. Se toarna in […]
Cu salata de rosii, sos de ulei de masline si lamaie si un vin bun: Merou este unul dintre cei mai cunoscuti […]
Salaul este un peste destul de pretentios atat la prins (pescarii stiu) dar si la gatit. Si pentru ca nu sunt multe […]
Dovada ca si la la ei inseamna acelasi lucru e ca dovleceii (zucchini) au forma respectiva.
2 thoughts on “Tajine Wa Tanjia – Restaurant traditional marocan in Rabat”
cum naiba sa ma obisnuiesc? mie imi put toate astea ale lor mai rau ca sosetele, ca sa nu mai spun ca tajinele astea arata de parca le-au folosit si stramosii lor, fara sa le mai spele cineva intre timp…
in momentul in care bag mancarea in gura deja stomacul meu e in gat..
daca nu gasim rapid un restaurant cu mancare normala cred ca trec pe mc’donald, desi il urasc
ps
singurul avantaj e ca in toate restaurantele se fumeaza- iertare nefumatorilor, dar mai sunt cativa fumatori inraiti ca mine care sigur ma inteleg
Da-i MA sa manance bietei femei! Ce nu gasesti nicaieri sarmale?