Prima incercare cu un restaurant traditional marocan. Crevetii au fost deliciosi! Mihaela nu se obisnuieste cu mirosul si gustul condimentelor specifice marocane, mai ales ca la inceput am fost serviti cu o faslole care avea miros de sosete nespalate. Interiorul restautrantului Tajine Wa Tanjia e placut, atmosfera traditionala, servire foarte buna, mancare ok, the a la mente perfect!
You may also like
Astazi am mancat niste peste (desi nu era dezlegare la peste), am cumparat de la Real niste biban de mare de aquacultura […]
Se curata doradele, se condimenteaza, se adauga legumele (ardei si rosii), se orneaza cu felii de lamaie si cateva frunze de rozmarin […]
Astazi am avut chef de mancare libaneza (ultima oara am mancat la ea acasa in Beirut) asa ca mi-am luat familia si […]
Nu trebuie sa treaca toamna fara un dezmat culinar de sezon cu specific romanesc. Astazi am cautat in piata o pastrama buna […]
2 thoughts on “Tajine Wa Tanjia – Restaurant traditional marocan in Rabat”
cum naiba sa ma obisnuiesc? mie imi put toate astea ale lor mai rau ca sosetele, ca sa nu mai spun ca tajinele astea arata de parca le-au folosit si stramosii lor, fara sa le mai spele cineva intre timp…
in momentul in care bag mancarea in gura deja stomacul meu e in gat..
daca nu gasim rapid un restaurant cu mancare normala cred ca trec pe mc’donald, desi il urasc
ps
singurul avantaj e ca in toate restaurantele se fumeaza- iertare nefumatorilor, dar mai sunt cativa fumatori inraiti ca mine care sigur ma inteleg
Da-i MA sa manance bietei femei! Ce nu gasesti nicaieri sarmale?