Swaminarayan Akshardham


Swaminarayan akshardham

Swaminarayan Akshardham din New Delhi simbolizeaza 10.000 de ani de cultura indiană, în toată măreția ei uluitoare, frumusețe, înțelepciune și fericire. Acesta prezintă strălucit esența de arhitectura veche indiana, tradițiile și mesajele spirituale atemporale. Experiența Akshardham este o calatorie incantatoare prin glorioasa arta indiana, valori și contribuții pentru progresul, fericirea și armonia omenirii.
Complexul Swaminarayan Akshardham a fost construit în numai cinci ani in cinstea lui Bhagwan Swaminarayan, purtator alt tortei culturii indiene, prin binecuvântarea Pramukh Swami Maharaj și eforturile devoționale colosale a 11.000 de artizani și voluntari. Complexul a fost inaugurat pe 6 noiembrie, 2005.

Din pacate fotografiatul si filmatul sunt interzise in interiorul complexului asa ca ma pot lauda doar cu aceasta fotografie facuta contra a 200 de rupii de administratia parcului. Fotografii si mai multe detalii despre templu (in care se intra doar descult) si complex se pot gasi pe site-ul acestuia: http://www.akshardham.com. E o destinatie care nu trebuie ratata daca vizitati New Delhi (pe locul doi in lista atractiilor pe site-ul Trip Advisor)

One response

  1. Dochia Smaranda Avatar
    Dochia Smaranda

    splendid !!!!!! fara cuvinte!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux