Am incheiat calatoria gastronomica marocana la un restaurant recomandat de toata lumea din Rabat: Le Petit Beur. Lista de bucate continea printre altele aperitive specifice marocane, cu scortisoara si zahar pe deaspura, kefta (sau chiftea, cum se zice la noi) la gratar, tajine de vinete si un vin cabernet local. Delicios!
Restaurantul Le Petit Beur – Rabat
5 responses
Trai nineaca!Da cartofii sunt prajiti in ulei de masline?Nu ai precizat nimic!Alea sunt vinete ?In paharul cu bautura incolora e vodca\? Nu-i cam multa?Si-n ala rosu e suc de coacaze negre sau rezveratrol?
vai doamne chiar trebuia sa postezi asta pe net ? :))
o intrebare , se gaseste astfel de mancare si in romania?
@Slash: Da, de ce nu?
@Razvan: O intrebare buna, chiar nu stiu daca exista restaurante marocane in Romania.nimic foarte impresionant, poate doar ulciorul ala maro. In rest , la mancare ii batem pe foarte multi de departe.
Leave a Reply