Am incheiat calatoria gastronomica marocana la un restaurant recomandat de toata lumea din Rabat: Le Petit Beur. Lista de bucate continea printre altele aperitive specifice marocane, cu scortisoara si zahar pe deaspura, kefta (sau chiftea, cum se zice la noi) la gratar, tajine de vinete si un vin cabernet local. Delicios!
You may also like
Asa se numeste locul unde am ajuns in seara asta in Italia, undeva langa Roma. E un han vechi departe de civilizatie, […]
Te intalnesti cu prietenii seara pe la ora 20.30 si o iei in jos pe Caba Baja, opriti la prima taverna care […]
Locul de promenada de weekend al Clujenilor pasionati de escalada si aer liber, Cheile Turzii ofera vizitatorilor o priveliste spectaculoasa si in […]
5 thoughts on “Restaurantul Le Petit Beur – Rabat”
Trai nineaca!Da cartofii sunt prajiti in ulei de masline?Nu ai precizat nimic!Alea sunt vinete ?In paharul cu bautura incolora e vodca\? Nu-i cam multa?Si-n ala rosu e suc de coacaze negre sau rezveratrol?
vai doamne chiar trebuia sa postezi asta pe net ? :))
o intrebare , se gaseste astfel de mancare si in romania?
@Slash: Da, de ce nu?
@Razvan: O intrebare buna, chiar nu stiu daca exista restaurante marocane in Romania.
nimic foarte impresionant, poate doar ulciorul ala maro. In rest , la mancare ii batem pe foarte multi de departe.