Restaurantul Le Petit Beur – Rabat


Am incheiat calatoria gastronomica marocana la un restaurant recomandat de toata lumea din Rabat: Le Petit Beur. Lista de bucate continea printre altele aperitive specifice marocane, cu scortisoara si zahar pe deaspura, kefta (sau chiftea, cum se zice la noi) la gratar, tajine de vinete si un vin cabernet local. Delicios!

5 responses

  1. Trai nineaca!Da cartofii sunt prajiti in ulei de masline?Nu ai precizat nimic!Alea sunt vinete ?In paharul cu bautura incolora e vodca\? Nu-i cam multa?Si-n ala rosu e suc de coacaze negre sau rezveratrol?

  2. vai doamne chiar trebuia sa postezi asta pe net ? :))

  3. o intrebare , se gaseste astfel de mancare si in romania?

  4. @Slash: Da, de ce nu?
    @Razvan: O intrebare buna, chiar nu stiu daca exista restaurante marocane in Romania.

  5. nimic foarte impresionant, poate doar ulciorul ala maro. In rest , la mancare ii batem pe foarte multi de departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux