Situatia in Algeria se inrautateste


Daca in urma cu un an se simtea in Algeria o urma de progres si speranta de mai bine, de cateva luni parca lucrurile au inceput sa dea inapoi. Si nu e numai impresia mea ci a multor cunoscuti atat locali cat si straini cu care am discutat in ultima vreme. Au aparut legi noi care pun piedica afacerilor externe, noi taxe care trebuie platite, companiile de stat intarzie platile, pun bete in roate dezvoltarii, etc. Un exemplu ar fi chiar furnizorul de servicii internet la care aveam abonament (EEPAD): fiindca acestia foloseau infrastructura Algerie Telecom, compania de comunicatii a statului, gen Romtelecom si pentru ca au fost discutii si contradictii legate de plati si cine mai stie ce, Algerie Telecom a taiat teava fara nici o explicatie lasand 35.000 de abonati ai EEPAD fara internet. Scurt!

3 responses

 1. Comportament aberant ! Orice manager, om de afaceri sau cum şi-or mai spune nu închide o sursă de venit decât dacă ea s-a transformat într-una de pierdere gravă. Şi nici atunci din prima. Dar anul ăsta intră multe în ecuaţie.
  Poate şi-or reveni lucrurile!

 2. forta de influienta psihica este de o mie de ori mai mare decat cea materiala!scote-ti din cap ca e criza.cel putin la noi nu e criza e P R O S T I E!!!

 3. eeeiii.. la noi e altă poveste, aşa-i ! explicaţia o fi originea noastră bipère-ă, de atunci când la tăţi ni-i greu, noi ţipăm ăl mai tare. precum chivuţele în piaţă ! :D
  gata !
  vă pup şi mă întorc la treabă !
  mi se uită don’Pogea peste umăr şi un rid crâncen i-a apărut între sprâncene ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux