Prin Bucurestiul vechi


la o bere in irish pubcatalinamugur ionescuaglomeratie in centrul vechi al bucurestiuluiles bourgeois bucurestisherby prin bucurestiul vechitarabe in bucurestiul vechifoto din centrul vechibanca nationala a romaniei in centrul vechimagazinul victoriacladirea cecsediul bnrbolizila cafenea in centrul vechi

Imi planuisem de multa vreme sa vad cum arata centrul Bucurestiului pentru ca auzisem ca primaria a dat unda verde la renovarea zonei vechi. Mai este mult de munca dar se vad deja rezultatele: centrul vechi al Bucurestiului era plin de turisti, la tot pasul puteai auzi italiana, greaca, engleza, germana, araba si cine mai stie ce alte limbi. Atmosfera a fost imbunatatita si de vremea placuta de toamna (au fost 23 de grade astazi!!!). Va deveni Bucurestiul din nou o capitala europeana?

One response

  1. Mai întâi subliniez că ai nişte copii-după aspectul exterior, că ăsta contează, – nu de bucureşti ci de paris.
    Nu mai pomenesc de unde se trage a Oprescu şi cine e în spatele lui dar e destul de deştept ca să-i dea bucureştiului o faţă europeană, are cu cine dar nu prea are pentru cine, poate pentru…baronu! că tot e la cea mai mare firmă a bucureştiului!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux