Impresii din Paris


Nu am stat decat sase ore in Paris dar a fost suficient sa imi fac cateva impresii. Reteaua de metrouri este cred ca una dintre cele mai dezvoltate din lume dar pentru un vizitator este destul de incurcata si destul de prost semnalizata: am reusit sa ma ratacesc de doua ori.

Tot in metrou, aproape in fiecare statie se urca cate un romanas de-al nostru, cu o mica statie si incepea sa cante… Lumea se uita la ei cu indiferenta, obisnuita parca cu peisajul.

In toata zona turistica a Parisului te intalnesti la tot pasul cu diversi borfasi care fac faza cu inelul de aur gasit pe jos incercand sa te fraiereasca. Marea majoritate de unde credeti ca sunt…?

Despre mancare si alte bunatati din Paris gasiti cateva informatii pe Papa bun. In viteza in care am trecut prin Paris nu am mai avut timp sa si mananc.

Fotografiile din Paris se gasesc aici.

2 responses

  1. Dupa pozele vazute,ai colindat binisor.Va trebuie sase zile cel putin pentru a cunoaste mai ca lumea Parisul…

  2. Salut, am ajuns la blogul tau cautand info si documentandu-ma despre vacanta in Franta. Am gasit in postul de mai sus lucruri interesante, care merita mentionate/referite pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, vacantelor, http://www.AmFostAcolo.ro, in sectiunea “Blog Vacanta Franta”. Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo in cadrul unui schimb de linkuri, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [-@-] amfostacolo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux