Pestera Ursilor


Probabil cea mai frumoasa pestera din tara, Pestera Ursilor a fost concesionata in urma cu cativa ani fratilor Micula (cei cu Izvorul Minunilor, Frutty Fresh si alte porcarii imbuteliate) care i-au dat o spoiala si au marit pretul la intrare de 10 ori. Drumul de acces de 12 km din drumul national este in continuare ca dupa bombardament dar asta nu-i impiedica pe turisti sa vina (inclusiv turistii straini, mai ales unguri si slovaci care au autostrada pana in apropierea granitei cu Romania) iar multimea de turisti a facut infloritor comertul la taraba de la intrarea in pestera. Am cumparat o sticla de palinca de pere (pare promitiatoare) si una de afinata desi preturile au fost exagerate (20 lei/litru)

Ca dovada ca pestera este de exceptie iata mai jos cateva fotografii. Am cumparat si un DVD cu filme si fotografii pe care inca nu l-am vizionat dar pe care am de gand sa-l public pe Youtube pentru ca oricum a fost vandut ilegal.

Pestera ursilorcea mai lunga coloana din pestera ursilorpestera ursilorfotografie din pestera ursilorpestera ursilorracheta din pestera ursilorstalactite si stalagmite din pestera ursilorprin pestera ursilorspectacol in calcar din pestera ursilorcu copiii in pestera ursilorgalerie in pestera ursilorursul din pesteraultimul fugar blocat la iesirea din pestera ursilorpestera ursilorun unghier din pestera ursilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux