Cardiff


Incep de astazi sa public o serie de fotografii si impresii despre locuri vizitate inainte de a incepe acest blog mai ales ca anul acesta se implinesc 10 ani de cand m-am decis sa folosesc aparate foto digitale in locul celor clasice. Incep cu Cardiff, capitala Tarii Galilor, pe care l-am vizitat in mai 2001. La vremea respectiva am fost impresionat de curatenia si aspectul rural si linistit al orasului precum si de diferenta mare de nivel in timpul mereelor. Fotografiile sunt facute cu un Sony Mavica cu discheta de 2.5.

vechea bursa de carbune din cardiffCardiff in portul de agrementCardiff_2001_14Swan Sea

7 responses

 1. Misto, astept si restul de poze. Ma incinta sa vad orice oras in care n-am mai fost.

 2. Cristi, am o multime de fotografii din diversele locuri in care am colindat (cred ca depasesc 100.000) din pacate nu am gasit inca o solutie de stocare online gratis care sa ma satisfaca… O sa aleg doar fotografii reprezentative pe care o sa le comprim si o sa le public direct aici

 3. Cardiff inseamna pentru mine patru luni de viat in care n-am invatat o iota de galeza…Mi-ai at o idee:cat de curand am sa public impresiile pe care le-am strans acolo.

 4. Cardiff inseamna pentru mine patru luni de viata in care n-am invatat o iota de engleza-galeza.Mi-ai dat o idee:am o agenda cu impresiile culese atunci…in romaneste.

 5. Mie imi e o lene fantastica (si uneori nu am timp) sa ma apuc sa scanez pozele pe care le-am facut in strainatate, incepind din 98, fiindca pina prin 2003 am facut poze doar pe film, normal.

 6. Asta cand vom iesi la pensie :-)

 7. costiman Avatar
  costiman

  fantastic, ce te admiram pana acuma, da’ acum nu mai incap in piele de fericire ca-s cumnata-tu.Faptul ca ai folosit o discheta doar de 2,5 ma innebuneste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux