Jurnal pe scurt de la Madrid


Pista de aterizare a aeroportului din Cluj seamana foarte bine cu drumurile din Romania: la decolare am crezut ca mergem pe macadam!

Tarom a intrat in Sky Team de la 5 iunie, serviciile sunt la fel de bune si daca nu era greva controlorilor de trafic aerian din Franta ajungeam la timp la Madrid.

E nasol sa ai pe scaunul de langa tine pe cineva care nu are loc nici pe doua scaune…

Madridul e plin de romani dar are un terminal in aeroport nou nout (stiu ca nu e chiar nou dar n-am mai fost demult pe acolo) si niste autostrazi de ti-e mai mare dragul sa mergi cu masina.

Am mancat (si baut) foarte ieftin, preturi comparative cu cele de la noi! Ma obisnuisem cu Suedia si preturile lor astronomice la mancare si bere.

One response

  1. Dumnezeu i-a dat omului vorba ca să-şi ascundă gândurile, adică ,cu alte cuvinte vrei să spui că e mai frumos la Cluj, madrilenii ne având habar ce-i aia magadam. Alt gând ascuns e că la ei e mâncare ca la noi! Si eu care credeam că spaniolii mor de foame..
    In fine am aflat şi eu că te-ai mutat la Cluj, să-ţi fie de bine că eu şi aşa n-am fost niciodată în cluj, pote aşa ii văd şi eu magadamu lu boc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux