Si conform traditiei populare se taie porcul, se pregateste toba, lebarul, carnatii, piftia, se pune carnea la borcan si se pune slana la sare sau la afumat in asteptarea Craciunului.
You may also like
Saptamana viitoare, luni si marti este liber pentru copii la scoala cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Nu poti trimite mai mult […]
Ieri Linux a implinit 15 ani de la aparitia sa! O cronologie interesanta a celui mai iubit sistem de operare o gasiti […]
Opriti-va 20 de minute din ceea ce faceti, luati o pauza si iesiti afara (de preferat in parc sau in gradina, daca […]
Imaginile de mai sus exemplifica cat de limitat este omul uneori. Ne mai miram de ce sunt atentate si razboaie. Nu cred […]
5 thoughts on “Astazi a fost Ignatul”
am gasit si eu piftie in stockholm :)) facuta din picioare de porc , dar neafumate si fara usturoi. e buna, decat deloc… :)).
@crenguta: mai bine iti faci singura ;-)
imi faceam eu, iti dai seama, dar nu gasesc picioare/urechi/carnuri afumate aici … anu trecut mi-a trimis mama pe autocar, dar anul asta nu mai au voie sa trimita mancare. asa ca tre sa astept pana in martie cand vine ea cu de toate :)).
@Crenguta: Nici aripi si picioare de curcan nu exista pe acolo? Ca iese si din ele o piftie gustoasa…ce-i drept, neafumata!
@martutza nu-mi place piftia de pasare :D