Si conform traditiei populare se taie porcul, se pregateste toba, lebarul, carnatii, piftia, se pune carnea la borcan si se pune slana la sare sau la afumat in asteptarea Craciunului.
You may also like
Ieri Marius Tuca scria un articol foarte urat despre bloggeri. Intrucat nu vreau sa-i fac publicitate gratuita nu dau link-ul. Il gasiti […]
Gizmodo a facut niste calcule interesante in legatura cu riscul de a fi victima unui atac terorist cand zbori cu avionul. Statisticile […]
by Minina Habar n-am care mai e treaba si cu Sfantul Andrei asta sau ce-a facut si ce-a dres el de-a ajuns […]
Pe 4 iunie 1783 (adica acu’ 225 de ani!) doi frati, Joseph si Étienne Montgolfier, au facut prima demonstratie in public a zborului […]
5 thoughts on “Astazi a fost Ignatul”
am gasit si eu piftie in stockholm :)) facuta din picioare de porc , dar neafumate si fara usturoi. e buna, decat deloc… :)).
@crenguta: mai bine iti faci singura ;-)
imi faceam eu, iti dai seama, dar nu gasesc picioare/urechi/carnuri afumate aici … anu trecut mi-a trimis mama pe autocar, dar anul asta nu mai au voie sa trimita mancare. asa ca tre sa astept pana in martie cand vine ea cu de toate :)).
@Crenguta: Nici aripi si picioare de curcan nu exista pe acolo? Ca iese si din ele o piftie gustoasa…ce-i drept, neafumata!
@martutza nu-mi place piftia de pasare :D