Si conform traditiei populare se taie porcul, se pregateste toba, lebarul, carnatii, piftia, se pune carnea la borcan si se pune slana la sare sau la afumat in asteptarea Craciunului.
You may also like
Pe campul dintre padurea Baneasa si soseaua Odaii e plin de fazani, iepuri si alte animale salbatice de camp.
In fiecare an pe 28 Martie din ce in ce mai multi pamanteni celebreaza ora pamantului stingand timp de o ora (intre […]
Aseara am avut o discutie cu un prieten care imi spunea ca in America gazonul a inceput sa devina o problema nationala. […]
– picatura de apa – Monica Anghel e de umplutura dimineata la Europa FM – la Buzau erau –18 grade in oras, […]
5 thoughts on “Astazi a fost Ignatul”
am gasit si eu piftie in stockholm :)) facuta din picioare de porc , dar neafumate si fara usturoi. e buna, decat deloc… :)).
@crenguta: mai bine iti faci singura ;-)
imi faceam eu, iti dai seama, dar nu gasesc picioare/urechi/carnuri afumate aici … anu trecut mi-a trimis mama pe autocar, dar anul asta nu mai au voie sa trimita mancare. asa ca tre sa astept pana in martie cand vine ea cu de toate :)).
@Crenguta: Nici aripi si picioare de curcan nu exista pe acolo? Ca iese si din ele o piftie gustoasa…ce-i drept, neafumata!
@martutza nu-mi place piftia de pasare :D