Si conform traditiei populare se taie porcul, se pregateste toba, lebarul, carnatii, piftia, se pune carnea la borcan si se pune slana la sare sau la afumat in asteptarea Craciunului.
You may also like
Saptamana viitoare, luni si marti este liber pentru copii la scoala cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Nu poti trimite mai mult […]
Turcii au ocupat peninsula Balcanica timp de 400 de ani dar în Bulgaria se vorbește încă limba bulgara, în Grecia, greaca si […]
by Minina Habar n-am care mai e treaba si cu Sfantul Andrei asta sau ce-a facut si ce-a dres el de-a ajuns […]
Paparuda este denumirea unui rit stravechi romanesc pentru chemarea ploii in zilele de vara secetoase. Fetele tinere si copiii dar si alte […]
5 thoughts on “Astazi a fost Ignatul”
am gasit si eu piftie in stockholm :)) facuta din picioare de porc , dar neafumate si fara usturoi. e buna, decat deloc… :)).
@crenguta: mai bine iti faci singura ;-)
imi faceam eu, iti dai seama, dar nu gasesc picioare/urechi/carnuri afumate aici … anu trecut mi-a trimis mama pe autocar, dar anul asta nu mai au voie sa trimita mancare. asa ca tre sa astept pana in martie cand vine ea cu de toate :)).
@Crenguta: Nici aripi si picioare de curcan nu exista pe acolo? Ca iese si din ele o piftie gustoasa…ce-i drept, neafumata!
@martutza nu-mi place piftia de pasare :D