“Vreau o micsorare de salariu!”


Am ramas masca astazi cand un coleg din departament a venit la mine sa ma roage sa-i micsorez salariul! Dupa ce mi-a explicat care-i treaba am inteles: vrea sa-si ia o locuinta cu ajutorul statului dar salariul nu trebuie sa depaseasca un anumit plafon. Ce sa fac, sa-i micsorez salariul?

8 responses

 1. Catalin Avatar
  Catalin

  :)) Ce tare ….pai daca omul are nevoie tre sa il ajuti …acuma nu neaparat ii micsorezi concret salariul cu cea ia in mana ci mai degraba ai putea sa ii tai din veniturile de pe cartea de munca si sa ii dai in loc de asta niste bonusuri daca poti sa faci treaba asta :) Tare treaba oricum :))

 2. crenguta Avatar
  crenguta

  nu, fa-i salariul mai mare :))

 3. Keep the employees happy! Give them what they want! ;-)

 4. Eu zic asa: tine-l 18 ore la birou ca sa ajunga obosit la nevasta-sa ca sa nu se mai nasca cumva un papagali ca el……….parerea mea!

 5. Marirea sau micsorarea salariului este decizia sefului si nu se face la cerere.Eventual poate contesta salariul si atunci trece pe alt post corespunzator salariului dorit.

 6. Oricum in ultimii 5o de ani nu am intalnit un asemenea caz,el va intra sigur in istorie!

 7. Deci, decizia ta trebuie sa fie urmatoarea: da-l afara. Ii explici ca daca ar avea salariu mai mic, tu te astepti sa munceasca mai putin, sa aiba randament mai scazut, ceea ce este total inacceptabil pentru companie.
  De asemenea vei fi felicitat de sefii tai.
  Si uite ai ajuns intr-o situatie win-win, angajatu isi ia casa cu buletinu’, tu esti felicitat! Ba chiar poti cere tu o marire de salar ;)

 8. buna ideee! cred ca o sa-ti urmez sfatul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux