Una calda, una rece si inca o statuie din Skopje


desert ferbinte recesoclul statuii lui alexandru cel mare in skopjestatuie in skopje

Un lucru nu trebuie ratat daca ajungeti vreodata in Skopje: desertul fierbinte – rece (o combinatie perfecta intre inghetata de vanilie si prajitura cu cioclata fierbinte)! Si inca doi fotografii: soclul viitoarei statui a lui Alexandru Macedon pe lumina (la care nu se lucreaza deci s-ar putea sa ramana doar cu soclul) si o statuie noua care-l reprezinta pe primul presedinte (sau prim ministru, n-am retinut prea bine de la colegul care mi-a spus) de dupa al doilea razboi mondial.

Am si un “of” pe care vreau sa-l spun: accesul la internet din hotelul Holiday Inn din Skopje, dupa ce ca e platit (10 Euro pe zi!!!) este de toata jena, abia am reusit aseara sa public articolul precedent. Si inca ceva: de la Skopje la Belgrad sunt 480 de km de autostrada (exceptie vreo 60 de km prin munti) pe care i-am facut in 4 ore cu masina (inclusiv o pauza de benzina, pipi si cafea)! Boc, ia aminte, coridorul 10 e gata iar Serbia si Macedonia nu sunt parte din UE! Rusine!

One response

  1. auzi, ce te iei de cel mai mare în …prim ministru de la IG Duca încoace??Habar n-ai ce realizări avem de când ai plecat tu:inaugurarea centurii neterminate a bucureştiului şi tăierea panglicii la centura în lucru a sibiului. La centura bucureştiului a fost bine că datorită vântului frigul a pătruns prin haine de a îngheţat căcatul în el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux