Ieri am cumparat un gratar de curte, muschi de vita si coaste de miel si aseara am inaugurat sezonul de gratare din Alger. Carnea a fost preparata si marinata dupa o reteta proprie. Din pacate nu am facut poze dar va fac cunostinta cu noul meu gratar:
You may also like
Si la Alger se simte toamna, piscina si plaja sunt goale, probabil ca a fost unul din ultimele weekend-uri bune de plaja:
Astazi a inceput sa creasca numarul de cautari pe Goolge despre Crenguta Didu. Pentru ca intamplator pe aici se plimba Crenguta si […]
Ploua, bate vantul si e urat. Noroc ca vantul bate dinspre Sahara si a adus aer cald de 20 de grade. Dar […]
Fara comentarii
7 thoughts on “S-a deschis sezonul de gratare”
La carnea de vita se recomanda un demisec de Jidvei,iar la coastele de miel,Chardonay de California!Hai,noroc!!
Dupa cate vad,examinand pe trezie,gratarul are rotile ceea ce inseamna ca il putem tracta prin toata Eur-Africa!!
si pe betie are rotile!!
Ma cine-i Laminatul ala cu litere rusesti,ma costiman de unde sa iau ma si eu nste litere rusesti sa va rup in limbi,apoi!
la-m scos ca isi facea reclama pe blogul meu
S-A INCHIS SEZONUL GRATARELOR,INCEPE RAMADANUL!Daca sfaraie ceva ai festelit-o!
Se pot face seara dupa asfintit fara nici o problma