Ieri am cumparat un gratar de curte, muschi de vita si coaste de miel si aseara am inaugurat sezonul de gratare din Alger. Carnea a fost preparata si marinata dupa o reteta proprie. Din pacate nu am facut poze dar va fac cunostinta cu noul meu gratar:
You may also like
Sa va spun cum e cu nevestele la musulmani: conform religiei fiecare barbat musulman are voie sa se insoare cu pana la […]
Un dans de la serbarea Catalinei (in costumatia de mai sus) poate fi vazut pe canalul video (in HD).
Dear all, Due to a conflict between Agérie Telecom and EEPAD, there is a general cut of the ASSILA BOX connexion. Kindly […]
Dupa lupte “seculare” care au durat aproape 6 luni avem in sfarsit acasa acces la internet cu o viteza decenta. Nu vreau […]
7 thoughts on “S-a deschis sezonul de gratare”
La carnea de vita se recomanda un demisec de Jidvei,iar la coastele de miel,Chardonay de California!Hai,noroc!!
Dupa cate vad,examinand pe trezie,gratarul are rotile ceea ce inseamna ca il putem tracta prin toata Eur-Africa!!
si pe betie are rotile!!
Ma cine-i Laminatul ala cu litere rusesti,ma costiman de unde sa iau ma si eu nste litere rusesti sa va rup in limbi,apoi!
la-m scos ca isi facea reclama pe blogul meu
S-A INCHIS SEZONUL GRATARELOR,INCEPE RAMADANUL!Daca sfaraie ceva ai festelit-o!
Se pot face seara dupa asfintit fara nici o problma