Impresii de la Muzeul Grigore Antipa


Astazi am renuntat sa mai iau mall-ul la pas pentru cumparaturile saptamanale si pentru ca zapada nu era grozava am decis sa mergem la Muzeul Antipa, mai ales ca a trecut ceva vreme de cand s-a redeschis si eram curios sa vad ce imbunatatiri au fost aduse. In primul rand fotografiatul este interzis, nimeni nu are voie cu camera foto dar toata lumea face fotografii cu telefoanele, din cauza asta mi-am permis si eu cateva fotografii.

La intrare sunt doua automate care dau bilete, plata cu cardul facandu-se foarte usor, un angajat al muzeului este prezent in caz ca e nevoie de ajutor. Muzeul are o garderoba ce permite vizitatorilor sa-si lase obiectele personale dar mai ales hainele, in siguranta (lucru foarte important mai ales iarna cand e incomod sa-ti cari dupa tine prin muzeu hanele groase). La fiecare scena din natura exista ecrane interactive (cu touch screen) care ofera informatii detaliate despre fiecare animal expus in limba romana si engleza. Erau destul de multi vizitatori dar nu era foarte aglomerat, in doua ore am reusit sa facem un tur complet al muzeului desfasurat pe cele 3 nivele.

2 responses

  1. Bag seama ca s-a modernizat serios, pare-se la standardele europene. Care sunt impresiile “muţilor”vizitatori, de exemplu Şerban.

  2. Serban nu a fost, a preferat sa iasa cu colegii. Catalinei i-a placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux