Impresii de calatorie cu KLM


alex in avion klm boeing 737-800 Ieri dupa amiaza am plecat catre Stockholm folosind compania KLM cu care nu mai zburasem de multa vreme. De la intrarea in avion ne-a intampinat un miros placut de cafea proaspata. Avionul (un Boeing 737-800) era nou si bine compartimentat. In marea majoritate a avioanelor nu am loc sa stau comod cu picioarele, in pozitia normala ating cu genunchii scaunul din fata, aici mi-a mai ramas un spatiu de 20 cm (si nu, nu eram pe un loc la iesirea de urgenta, care mai nou se vinde cu 30 de euro mai mult pentru confortul sporit, se vede si in imaginea alaturata)

Stewardesele erau foarte amabile si ne-au servit cu sandwich-uri tipic olandeze, sucuri, bere, vin (vin din Chile si alb si rosu), cafea, etc., totul la alegere (nu la discretie dar suficient).

mesaj sms membru flying blue avantajAm schimbat avionul in Amsterdam iar cand am pornit telefonul am primit mesajul alaturat care ma anunta ca poarta de la care pleaca legatura mea s-a schimbat. Acesta e inca unul din multele avantaje de a fi membru in programul de fidelitate oferit de mai toate companiile aeriene civilizate. Tarom va intra si el de la 1 iunie in acest program!

Desi toate companiile au avut de suferit in aceste timpuri, KLM se pare ca se descurca bine si ofera servicii de foarte buna calitate in ciuda conditiilor actuale. Nota 10! Si pentru ca am primit deja un comentariu ca la pretul la care se vinde KLM e normal sa fie conditii bune, as putea spune ca pretul biletului a fost foarte bun (380 EUR cu toate taxele) in conditiile in care am facut rezervarea doar cu o zi inainte!

3 responses

  1. comentariu suficient de lung: LOT rulez :)

  2. @Razvan: LOT au avioane mici, nu au locuri suficiente

  3. şi cu norul din Islanda nu te-ai văzut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux