EgyptAir – impresii


Azi am zburat pentru prima oara cu EgyptAir pentru ca a trebui sa merg din nou la Cairo si am jurat ca nu o sa mai zbor cu Air Algerie. Pentru mine o companie aeriana este buna daca nu intarzie, are servicii de calitate si are o flota care sa nu puna in pericol siguranta de zbor a pasagerilor.

EgyptAir este o astfel de companie: am plecat la ora fixata din Alger si a ajuns la ora la care trebuia in Cairo. La masa de pranz am avut de ales intre peste, pui sau vita, iar avionul desi nu era foarte nou era intr-o stare foarte buna. Ce sa mai, o impresie foarte buna! Tin sa precizez ca EgyptAir face parte din Star Alliance, o grupare de companii aeriene din care mai fac parte printre altele Lufthansa, SAS, Austrian, Swiss si Thai.

2 responses

  1. Hai ,ca tocmai ma intrebase cineva cum s-au facut piramidela.Poate ne povestest de data aceasta ce mai autentica relatare.

  2. Eu credeam ca s-a clarificat problema asta. o sa va povestesc mai incolo despre cum s-au construit piramidele. de data asta am de vizitat alte locuri in Cairo: de exemplu muzeul lui Tutankamon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux