Din nou acasa


Dupa o pauza de 5 luni am ajuns din nou in Romania. Poate din cauza ca este vara sau poate din cauza ca vin din lumea treia, totul mi se pare schimbat in bine. Sau poate din cauza ca mi-a fost dor? In orice caz am fost impresionat in primul rand de Bucuresti: bulevarde curate, flori, verdeata, constructii noi (cea de la Piata Presei si cea de pe Dr. Felix colt cu Titulescu au crescut ca din apa)

7 responses

 1. Si noi mai avem vreo 2 saptamini si ajungem in Bucuresti. Sincer, astept si eu oarecum emotionat, nu mi-am mai vazut orasul de 15 luni…
  Legat de impresii, si eu as vrea sa fie bine, si sint convins ca-n primele zile o sa mi se para ok, apoi insa…….E adevarat ca tu vii in Bucuresti din Algeria, si inteleg ca iti poate parea mult mai bine.
  Eu insa vin din Dublinul pe care-l iubesc pentru cit de linistit, friendly si curat din multe puncte de vedere e….
  Sa vedem……..astept si eu oricum.
  Oricum, mi-am fixat niste obiective: o masa la “La Mama”, o masa in centrul vechi, niste mici in Baneasa si mai vedem :) .

 2. crenguta Avatar
  crenguta

  an electoral :)

 3. Va astept pe la mine!!

 4. ne vedem si noi maine (azi) la pranz la Titulescu? Sambata sunt in concediu, e singura sansa :)

 5. Sper ca te simti bine acasa si aclimatizarea la temperaturile Romaniei s-a facut relativ fara surprize… Vacanta Placuta !

 6. @Ionut si Amira: de data asta stau foarte putin, sambata viitoare plec. Sper sa ma intelegeti :-)

  @Cre: ar trebui sa avem mai des alegerile

 7. Dragilor..din Bucureştiul vostru/nostru/meu şi cum mai vreţi voi.. cred că asta e soluţia : să-l părăseşti din când în când. Am fost plecată din el 26 de ani, e drept, în ţară, nu în afară şi de vreo doi am revenit. Mi-e drag cu toată aglomeraţia lui, cu amestecătura de fete frumoase, blocuri cenuşii, cu grija permanentă la buzunare, cu lumea care stă pe bănci, cu maşinile care mai au un pic şi se suie unele peste altele…Şi pentru că ale mele odrasle, născute şi ridicate bine în Ardeal, s-au adaptat atât de bine aici, mi-e şi mai drag..
  Mugure..te aştept la o bere când ajungi la căsică..
  Zâmbet, sănătate şi înţelepciune vă doresc la toţi ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux