"There is no limit to what a man can do or where he can go if he doesn't mind who gets the credit"
"There is no limit to what a man can do or where he can go if he doesn't mind who gets the credit"

De ce nu-mi place in Algeria

Weekend, vreme frumoasa de primavara. Iti vine sa iesi din casa pentru o distractie sau macar la o terasa. Asa ca ne-am urcat in masina si am plecat sa jucam un tenis. Dupa tenis ar fi mers si o piscina dar nu am fost lasati cu copiii… fara sa inteleg de ce. Hai sa mergem la masa! Zis si facut, ne-am suit in masina si am plecat in La Madrague, unde am mai fost de cateva ori sa mancam peste si a fost foarte bine. Numai ca de data asta am ajuns pe la ora 2 si deja lumea cam mancase de pranz.

Am stat un sfert de ora sa asteptam  sa dam comanda dupa care ne-am suparat si am plecat la un restaurant alaturat, unde din pacate nu mai era nimic de mancare… Asa ca am mancat la un restaurant indian (foarte bun de altfel) unde serviciile si mancarea au fost pe masura renumelui restaurantelor indiene, in 10 minute de cand ne-am asezat la masa deja mancam.

Asa ca pe langa mandrie, algerienii sufera foarte mult de lene si lipsa serviciilor. Pacat ca au o tara foarte frumoasa, cu 1200 de kilometri de litoral la Marea Mediterana, cu munti inalti de peste 2000 de metri si desert de o frumusete deosebita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 thoughts on “De ce nu-mi place in Algeria”