De ce nu mai zbor cu Alitalia


Am niste motive bune pentru care nu mai zbor cu Alitalia desi era o companie cu care imi placea sa zbor: aveau preturi bune si servicii acceptabile iar aeroporturile italiene au magazine “duty free” de calitate si preturi bunicele.

Primul motiv ar fi ca Alitalia este o companie falimentara, sustinuta de statul italian, ineficienta si cu mult mai mult personal decat este necesar.

Al doilea motiv rezulta din primul: anuleaza zboruri, au servicii foarte proaste si intarzieri mari! Din cauza asta (puteti sa spuneti ca am inebunit) am fost la Roma prin Paris desi aveam zbor direct. Nu ca Air France sunt foarte grozavi dar macar nu intrarzie si nu anuleaza zborurile.

Asa ca vand 4 bilete de avion Alger – Bucuresti cu Alitalia pe data de 17 Decembrie.

25 responses

 1. Pai, nu prea ai cum sa le vinzi pentru ca biletele sunt nominale :(

 2. stiu… oricum mi-am luat deja alte bilete

 3. Dar poti recupera din biletele initiale taxele de aeroport si, crede-ma, sunt consistente :)

 4. Hehe Deci pe 17 reveniti in tara :)

 5. de fapt pe 18. mai stam o zi…

 6. Si cu ce companie ati ales sa zburati?

  Moah! 18 e joi! Doamne , ce a trecut si luna asta! Si anul asta, si …..

 7. costiman Avatar
  costiman

  m-am hotarat, nu mai zbor nici eu cu Al- Italia.Voi zbura cu Al-Itidah sau Al-Capone sau Al-bastru de Voronetz, o companie din Bucovina total aeriana.Psaw! :mrgreen:

 8. costiman Avatar
  costiman

  ioana, iti suflu in ceafa!!Gata, am intrat primul pe turnanta!!

 9. costiman Avatar
  costiman

  biletele sunt dus-intors?sunt cumva la fereastra cu fata la directia de zbor?cauciucurile sunt schimbate, adica sunt de iarna?Va rog, mai multe detalii, nu putem arunca banii asa!!!

 10. Auzi, dar de ce nu s-or pune in circulatie locuri pe aripile avionului? Poate se gasesc amatori de senzatii tari , si le vand ca pe painea calda.

 11. Eu cu Al-bastru de Voronet nu zbor. Zboara tu primul, de fapt, ca sa imi spui daca iti dau cafea in timpul zborului. Si o ciocolata mica. Altfel … nu , fitzele mele nu ar suporta ….

 12. Acum, ca trec din nou pe locul I ma voi intoarce la muncit hartii :( urat e in financiar in luna decembrie :(

 13. M-am mai gandit, am recitit ce am scris mai sus si reformulez: Urat e in financiar in ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie …..

 14. Am avut de ales intre Air France si Lufthansa. Luftansa are insa zobul la 4 dimineata asa ca iti dai seama ce am ales

 15. costiman Avatar
  costiman

  lufthansa are zobul?Ai ales terciul frantzusesc, sigurrrrr!!!!

 16. costiman Avatar
  costiman

  auzi ioanoooooo, nu te mai vaita si munceste ca tocmai te-ai intors de la petrecerea firmei!!Acolo trebuia sa-ti incarci bateriile si sa-ti descarci nervii!Ori le-ai incurcat? :lol:

 17. costiman Avatar
  costiman

  din cauza ca ai sofer, pe Hamza Pellea ala, te-ai apucat de bautura si nu mai nimeresti literele, exprimarea este greoaie si incalcita.
  Primul pas spre vindecare:te ridici in avion in picioare si zici:Sunt Mugur si m-am apucat de beutura!!Hic, scuze, de la branza telemea….:)

 18. La petrecerea companiei am dansan, ca atare am transpirat, ca atare sunt racita cobza, ca atare ma plang, pt ca POT, na, te oftici? :lol:

  Muncesc, ce naiba sa fac… mai muncesc, mai ..ma scuzati… in servetel… aia e :)

 19. Mai Mugur, si ce daca avea zbor Lufthansa la 4? Dormeai direct in aeroport, si era simplissim :D

 20. costiman Avatar
  costiman

  cand esti racita se vorbeste pe “B”:la betrecerea combaniei am dansat, am transbirat, …ca atare ma blang pentru ca bot!!!! Deci, nu esti racita, eventual batista sa fie dovada palpabila!Da’ cum? :mrgreen:

 21. eu as fi dormit dar ce ma faceam cu copiii?

 22. Mugur, dormeai cu cobiii cu tot,va asezati abroape de boarta de imbarcare, va luati berne si baturi …

  (bine asa, Costi? Acu’ ma crezi? Ca servetelele le cam arunc dupa ce le tratez cu nasul)

 23. costi nu ti se pare ca ioana are un accent arabesc de cand e racita?

 24. costiman Avatar
  costiman

  berne si ba(u)turi!Ioana, cum boti sa brobui asa ceva? Accentul ti s-a schimbat, abucaturile ti s-au schimbat, bentru numele lui …Alah, ce faci? :)

 25. Bai ce sa fac, m-am gandit sa devin si eu mai exotica. Si altceva nu mi-a dat brin cab decats a racesc si sa-mi iau accent din asta. Duba ce trece asta lucrez la un R graseiat, sa vedem cum ma descuhrc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux