Curiozitati din nordul Africii


Tin sa precizez ca informatiile de mai jos nu sunt verificate oficial dar mi-au fost comunicate de catre diferiti localnici.

  • Folosirea sistemului de navigatie prin GPS este interzisa in Egipt. Ca urmare cel mai ieftin GPS, in cazul in care ai masina, nu cunosti zona si vrei sa conduci in Cairo, este sa platesti un taximetrist care sa te conduca pana la destinatie.
  • Muzica de orice fel este interzisa in religia musulmana. Destul de curios mai ales ca arabii (sau de fapt femeile arabe) au inventat si practica dansul din buric.

@Later edit: Am gasit un articol care confirma informatia legata de interzicerea folosirii sistemului de navigatie prin GPS aici. Pe langa Egypt, Siria si Corea de Nord sunt tari care de asemeni interzic acest sistem.

Si un interesant articol despre muzica in religia islamica puteti citi aici.

2 responses

  1. GPS ul de care vorbesti se numeste la ei camila.Ea nu are nevoie de sateliti ca sa ajunga in oaza aia mischto unde “Mahomeeeed l-a-ntrebat pe fiul saaau si fiul sau i-a soptit lu-Ali Baba!”

  2. Am citit “informatia” despre muzica si am constatat ca e vorba tot de mentalitati,mentalitatile parintilor:”ha,ha,ha!haaaa,Mustafaaa!Tine-o asa,poate-om invata!”(cu accent tare pe a)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux