Cum e in Terra Park


Am profitat de vremea buna si am dat o fuga in noul parc de distractii deschis in Bucuresti pe bulevardul Timisoara, Terra Park. Motiv pentru a impartasi cateva impresii personale. Prima problema a fost ca intrarea in parc nu e usor de observat, daca nu esti atent, treci pe langa ea (eu cel putin nu am observat semnul care anunta parcul si a trebuit sa ma inorc la urmatoarea intersectie, noroc ca bulevardul Timisoara permite). Intrarea pentru 3 persoane costa 50 de lei si include 65 de puncte ce pot fi folosite la diversele atractii din parc sau la singurul restaurant – cantina de tip impinge tava.

Parcarea este incapatoare, desi era sambata cu vreme buna. Parcul nu era chiar plin dar erau destui copii cu parinti veniti la distractie. Nu sunt foarte multe atractii, montagnes russe-ul este inca in constructie, restaurantul este scump si mancarea slaba calitativ (mici – 3 lei bucata, piept de pui la gratar – 13 lei, cartofi prajiti de la congelator, salate de varza, muraturi, prajituri parca facute din ipsos – 10 lei, sucuri – 8 lei sticla). Pentru Catalina si Mihaela a fost distractiv. Iata si cateva fotografii.

in terra parcin terra parcin terra parc bucurestiin terra parc bucurestiin terra parc bucuresticu masinute busitoare in terra parccata si mascota terra parcin terra parc bucuresti

One response

  1. Didu Ionescu Avatar
    Didu Ionescu

    Mie mi-a amintit de filmul ăla, din tinereţile mele,”O lume nebună, nebună, nebună…
    E o imitaţie americănească de prost gust(sîc) în care, în afară de senzaţii tari şi preţuri beton, nu e nimic competitiv, distractiv, relaxant gen, trageri cu arcul, nimerit la ţintă cu diverse etc., jocuri…
    Aşa se vede acum de la Gura Văii, dar eu am trăit acum 60 de ani să văd un accident la o coţomedie în Drăgaica Buzăului şi de atunci am spaime la asemenea privelişti, sunt speriat! De fapt nu ştiu dacă ai observat că m-am dus de trei ori la WC din cauza…stresului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux