Cu hidrobicicleta pe Herastrau


cu hidrobicicleta prin herastrau Cum ploaia ne-a racorit putin in dupa amiaza de azi ne-am hotarit sa iesim din casa sa luam putin aer proaspat in piept si am ales Herastraul (si cu scopul de a descoperi eventuale noi locuri de distractie viitoare). Am ales intrarea de la Hard Rock Cafe si ne-am pomenit in fata debarcaderului pentru barci si hidrobiciclete si fara sa mai stea mult pe ganduri, copiii au decis ca vor sa dea o tura pe lac.

5 lei cu barca sau 10 lei cu hidrobicicleta, acesta este tariful orar perceput de Administratia Lacurilor si Parcurilor dar din pacate cea mai mare parte a banilor se duce direct in buzunarele celor cativa angajati care lucreaza acolo si nu dau bon decat daca insisti. Am inchiriat pentru copii o hidrobicicleta dupa care m-am bagat putin in vorba cu unul din angajati care lucreaza acolo,  am aflat de la el, de aproape 20 de ani. Job convenabil avand in vedere ca, dupa calculele mele castiga in plus in jur de 100 lei pe zi bani negri, in zilele bune de vara sau weekend-uri poate chiar mai mult!

Tot din vorba in vorba am aflat ca in Herastrau se creste peste (in special crap si novac) care se vinde la supermarketurile bucurestene "se vinde sigur in Cora din Militari dom’le". Am vazut dupa aceea in apa cateva exemplare frumoase dar stiind cat de poluata este apa am avut o strangere de inima la gandul ca cine stie in ce restaurant poate ca am mancat deja vreo saramura de crap din Herastrau…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux