Alitalia & Tarom


Am zburat la Genova cu Alitalia. Au niste avioane vechi de 40 de ani care merg insa foarte bine. Comparativ cu alte companii Alitalia are insa o mare problema: intarzie in marea majoritate a cazurilor, ba e greva, ba un avion s-a defectat si pana il schimba se da tot programul companiei peste cap.

La intoarcere de la Roma am venit cu Tarom (care are cursa in code-share cu Alitalia). Alta viata! Desi o companie mica, Tarom are servicii deosebite si nu intarzie (probabil si din cauza evitarii taxelor de stationare pe aeroporturi straine care sunt foarte mari).

Am citit ca se studiaza posibilitatea integrarii Tarom in Sky Team (una din cele mai mari aliante din domeniul transporturilor aeriene)!

Tot azi citeam ca pasagerii cursei care a suferit acceidentul pe Otopeni la sfarsitul anului trecut dau in judecata compania Tarom. Mie nu-mi este clar totusi ce vina are compania Tarom ca doar nu ea este vinovata de uitarea masinii pe pista. Mai degraba administratia aeroportului.

5 responses

  1. Aiasta-i situatia!Si p-acolo pe unde merg aeroplanele astea e asfalt?

  2. uneori mai sunt si gropi :-)

  3. azi aici mine-n Focsani,asa era o vorba pe vremea bunicii cand era diligenta,acu:azi aici mine la roma si cand or fi nepotii tai mari,”azi aici mine pe luna!”

  4. mi-ai cautat cheia?

  5. da, nu am gasit-o a fost si Mona pe aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux