Barbeque guru
5 responses
The best grill gurue ever !!!
Come back quick to Algeria, we need you here !!!
La multi ani ;)
Vincent
Fumul cu care s-a inlocuit trabucul…
ahahaha, geniala poza :)))
Apropo de gratare. Am fost aici (in Canada) la nu stiu ce festival romanesc, organizat de ambasada. Asa cum m-am obisnuit, a fost o mare dezamagire. A fost o formatie de muzica populara care canta acolo undeva pe o scena. Nu era nimeni sa-i aplaude sau sa-i asculte. Toti erau ingramaditi la masutele cu mancare. Aici surpriza. Ca sa poti sa te infrupti din bucatele mult adorate, trebuia sa bagi adanc mana in buzunar si sa scoti pentru niste sarmale ingrozitor de diluate la gust, 6$, o portie de tocanita de pui cu mamaliguta, tot 6$, o gogoasa rece 2$, o savarina care era cat un sfert din cea normala, 2$ si 2$ micul. Am platit si am mers la o masa, poftind la bucate. Sarmalele le-am lasat in farfurie, micii uscati si plini de bicarbonat i-am mancat, na, de 9 luni de cand suntem aici ne era si noua dor, iar gogosile si savarinele…pur si simplu ne era foame. Concluzia: chiar daca nu era nimic de provenienta porcina (cum spune Dragos:”cea mai sanatoasa leguma e porcul”), gratarul de la Mugur a batut la fund micii si sarmalele.
Asa ca, intr-adevar chiar esti barbeque Guru
Leave a Reply