Vand labrador negru


Vand labrador negru, mascul, 10 luni numai posesor curte. Este simpatic, jucaus, dar mult mai ascultator decat multi altii din rasa lui. Este invatat cu copii, nu strica, nu roade, nu sapa in curte, e cuminte in portbagajul masinii chiar si puntru un drum de cateva ore. Florile dvs sunt in siguranta. Are carnet de sanatate si vaccinuri la zi. Fa o oferta aici:

http://www.okazii.ro/catalog/37538875/labrador-negru-mascul-10-luni.html

11 responses

  1. pretty low, man… :(

  2. Noi plecam la servici, copiii la socala…

  3. Sunt oameni, cred, care ar lua cu placere catelul, dar nu pe bani :) .

  4. @Cristi: nu e vorba de bani, pretul pus acolo este orientativ. Nu il dau gratis ca sa fiu sigur ca il dau la cineva care si-l doreste si are grija de el cum trebuie. Am gasit deja doi clienti care l-ar lua pe gratis si l-ar inchide intr-un tarc si i-ar da de mancare dar asta-i “viata de caine”

  5. Publica-l si pe blogul meu!!

  6. Imi plac caini la nebunie dar nu as da atatia bani pe ei. Ai putea face bani frumosi daca ai avea o pereche de labradori.

  7. Da, stau la casa, de ce intrebi?

  8. ti-l dau si mai ieftin, pentru mine important e sa fie ingrijit cainele cum trebuie si sa nu stea ingradit intr-un apartament, sa se poata misca, alerga, juca

  9. Am deja un caine si doua pisici si abia ma descurc cu ele :D.

  10. ….ce pacat ca vrei sa-l vinzi…..sa-l dai….stiu ca e greu dar o sa sufere foarte tare dupa voi…..dupa copii…. este superb ….sa ai grija la cine o sa ajunga….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux