Restaurant tailandez in Bucuresti – Siam


Astazi am decis sa-mi scot familia in oras si sa incercam mancare exotica: Mihaela a propus un restaurant tailandez pentru ca in India i-a placut foarte mult acest tip de mancare. Am cautat repede pe net si am descoperit ca in apropiere de bulevardul Lascar Catargiu, intre Piata Victoriei si Piata Romana pe o strada laterala se gaseste restaurnatul tailandez Siam. Am cautat cateva review-uri pe diverse site-uri si cum acestea erau in general bune am facut rezervare pentru pranz. Desi sambata, nu era multa lume, doar vreo trei mese erau ocupate.

Am comandat niste aperitive cu spring rolls, pachetele cu legume, frigarui de pui cu sos dulce si creveti pane iar la felul principal fiecare si-a comandat ce-a vrut. Catalina a fost cea mai norocoasa alegand niste taitei cu ou grozavi. Nici Serban nu a avut o alegere gresita, orezul prajit in stil Bangkok fiind foarte bun. Mihaela a nimerit cea mai picanta mancare din meniu, carne de porc in sos de curry rosu, atat de picanta ca nu s-a prea putut atinge de ea. A fost o masa de pranz reusita, cu un serviciu bun la un pret mediu (preturile se pot gasi pe site-ul restaurantului: http://siamthairestaurant.ro/ro/meniu/). Un singur minus, din cauza frigului de afara in restaurant era destul de frig (in jur de 18 grade).

 

5 responses

  1. Cred că alegerea Mihaelei nu a fost grşită doar că, probabil nu aveau bere…sau un roze teribil care să stingă usturimea ălor condimente.

  2. Am baut o bere japoneza (tailandeza nu aveau) dar era fooooarte rece si pe frigul asta nu prea s-a potrivit

  3. Bai Mugure, io ACU’ vreau sa ma duc la un restaurant thailandez in Bucuresti (tot la initiativa nevestei). Dar ala nu cred ca maie acolo.

  4. Vad ca site-ul inca le mai merge. Nu stiu, nu am mai fost pe acolo

  5.  Avatar
    Anonymous

    mai este :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux