Primul zbor al unui balon cu aer cald


Pe 4 iunie 1783 (adica acu’ 225 de ani!) doi frati, Joseph si Étienne Montgolfier, au facut prima demonstratie in public a zborului cu baloane cu aer cald. Au repetat expenrimentul cateva luni mai tarziu cu oameni la bord zburand vreo 9 kilometri in 25 de minute. Amanunte pe Wikipedia.

8 responses

 1. Se pare ca domnu Google le stie pe toate. A marcat evenimentul cu schimbarea siglei

 2. le stie! si ma ajuta sa maresc traficul pe blog

 3. Deci nu lua ca o faza ironica. Eu chiar ma refeream la domnu Google adica motorul de cautare. Eu acolo am vazut sigla si am cautat pe net sa vad despre ce este vorba. Asa am ajuns la tine

 4. Stiu, eu din cauza asta am scris articolul. Cu putin SEO ajungi in primii 3 la cautarile pe Google pentru ca multa lume da click pe logo-ul schimbat. Asa am ajuns la peste 1000 de unici in 6 ore!

 5. MOSULE asta nu e articol.Asta e frectie la un picior de lemn ce ai scris matale.Si se numeste SPAM. Din pacate netul nu v-a scapa niciodata de voi.Daca ar fi toti profitori ca voi netul ar fi o porcarie.
  Ciao!

 6. @Webby: nu cred ca stii ce e aia Spam. Nu am ascuns keywords si nici nu am trimis mesaje aiurea la nimeni. Am facut SEO pe bune! Daca nu iti place blogul meu nu ai decat sa nu mai treci pe aci. La revedere!

 7. Altul cu febra spamului. Bai Webby tu sti ce e ala spam? Luati ma si cititi si voi o carte, o definitie ceva. Se pare ca sunteti cam dusi, astia care aacuzati de spam fara sa fie spam. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Il tine, pe voi dece nu va tine?

 8. dom’le cu balonul as pleca si maine!,problema e de unde iau eu un tub de oxigen sa traversez prin stratosfera Europa !
  Apropo,de bloguri,spamuri etc,eu citesc cel putin 100 de bloguri pe saptamana,sau le frunzaresc.E micshto,cand ai partener de conversatie,caci uneori nu gasesc.Asa ca ,tu ala cu spamu,daca eu castig,citind la bloguri,castiga si tu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux