“Noutati” din Romania


trafic in Bucuresti pe DN1In Romania si mai ales in Bucuresti foarte multi soferi vorbesc la telefon in timp ce conduc. Nu stiu daca statisticile cu accidente au legatura cu asta dar sunt sigur ca traficul ar fi mult mai bun, in Bucuresti cel putin, daca conducatorii auto s-ar concentra pe condus si nu pe vorbit la telefon.

Romania a devenit o tara scumpa: la super market platim din ce in ce mai mult (pe o marfa din ce in ce mai proasta). In mall-uri chiriile sunt mari si asta se vede in preturile carpelor de “firma”: aceeasi camasa (fabricata in Romania sau intr-o tara low cost) costa la noi 100 de euro sau mai mult iar in Austria sau Spania 25 – 35 de euro. Intrarea in UE ne-a transformat in lada de gunoi a Europei…

3 responses

  1. Dacă ţi-a ajuns cuţitul la os propun să iniţiem o mişcare antibaros sau antimercăl! Eu cred că în toate cazurile e vorba de liftele străine care alcătuesc acum românica, de spionajul adversarilor din lumea largă şi de nenorocitul de patriotism devalizat de un idiot şi cântăreţii lui de doi bani, “patriotism” care se ţine în români ca într-un cui de tei!!! Eu îmi iubesc ţara robită, caprele şi moşia!!! Am vreo alternativă? Aici-la GV sunt doar doi, dacă în 2861de comune ar fi câte doi nu s-ar aduna mare lucru ca să-i impresioneze pe cei 18 milioane… Poate în oraşele scufundate în mizerie şi “kici”, de alde boşcoială, s-ar mai găsi ceva patrioţi, virtuaşi, ctitori de aşezăminte, “unde spumegă desfrâul în mişcări şi în cuvinte”. Da cum îi alegi???
    p.s. Cuvântul boşcoială este scris corect şi el exprimă în această formă “forfota”aparentă din majoritatea oraşelor ţării, dincolo de care nu se face nimc pentru ţară şi popor!!!

  2. Libertatea este un dar de la Dumnezeu iar cei care beneficiază de ea sunt oamenii. Într-o ţară în care “liberul arbitru” este înţeles ca şi cum fiecare e de capul lui, nu mai ai cum să faci ordine şi să reglez societatea potrivit cu o Europă îmbăşinată şi roasă de cusururi. Asta-i ţara noastră acum:un locaş sfânt, pângărit şi excrocat în care VÂNZAREA este acţiunea cu care toţi sunt împovăraţi. Pentru bani, bineînţeles, se vinde tot. Ţara? ţara a fost tocmită de mult, acum se simte efectul…

  3. Suntem un neam de tradatori din pacate, nu putem fi uniti in fata Europei si altor interese economice si politice. Uite-te la unguri sau la alte popoare mici din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux