Multumim Hagi!


Astazi in Aeroportul din Roma l-am intalnit pe Hagi. Fiindca ocazia asta nu o ai de multe ori in viata m-am dus la el si i-am cerut un autograf. A fost foarte amabil si a fost de acord sa facem o poza impreuna. Multumim Hagi pentru ce ai facut pentru Romania!

8 responses

 1. eu cred ca o urmarea pe minina si te-ai trezit tu microbist sau virusat , cum vrei . Am auzit ca prin Irlanda umbla Patzaichin .Go , Planet!!!

 2. nu ma comentez singur , mai sunt colegi de birou care comenteaza , cat despre oghi 99 si parerea celorlalti despre cat timp liber am eu nu cred ca pot sa- ti scriu aici fara sa roseasca pagina , ca restul …..

 3. Nu-i putin lucru sa te pozezi cu un asa om. Prestanta, sharm, talent si munca pe branci zi de zi. Un om care a facut si inca face atatea pentru tara asta. Pe deasupra mai lucreaza si la ericson.

 4. sa vezi dracie! azi noapte am visat ca luam cina cu Daniel la un restaurant in Bucuresti. Si cine mai era in restaurant? Hagi! lua si el masa cu ai lui. L-am rugat pe Daniel sa imi faca o poza cu el si ma gandeam ca ce tare, o sa iti raspund pe blog la post-ul asta …
  Deci … e grav? Adica, da, Hagi e cel mai mare fotbalist roman, dar eu vreau sa visez dealuri verzi si salcami infloriti, what is wrong with me?

 5. nu cred ca e grav. mai grav e ca tu vrei sa visezi salcami infloriti :-)

 6. Bine că era Hagi şi nu Daniela Crudu!
  De când cu golul ăla ai rămas tu fan hagi!

 7. Cine e Daniela Crudu? N-am auzit de ea

 8. Daniela e o fata crudaciune, “membra” a revistelor de cancan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux