Dubai vazut de sus


O plimbare pana la etajul 124 al Burj Khalifa se poate face contra cost (400 dirhami pe loc, daca sunt locuri disponibile sau 100 dirhami cu rezervare pe internet, www.burjkhalifa.ae). Recomand varianta a doua pentru ca, cel putin dupa mine, plimbarea nu merita experienta. Pot sa spun ca chiar am fost putin dezamagit, probabil si din cauza ca am comparat cu privelistea vazuta din Empire State Bulding peste Manhattan (o sa revin cu imagini intr-un post viitor pentru ca pe vremea cand am fost in Big Apple nu aveam blog) sau cu cea vazuta din Tour de Montparnasse peste Paris. Fata de zgaraie norii traditionali, Burj Khalifa este foarte ascutit, pare un tep infipt in mijlocul Dubaiului, la etajul 124 suprafata nu este mai mare de 500 mp. Iata cateva imagini cu Dubaiul vazut de sus si un film (in HD multumita telefonului Xperia X10):

 

4 responses

  1. didu ionescu Avatar
    didu ionescu

    reporte, documentarist, nu stiu, dar ghid turistic sigur! nici nu ma gandesc sa ma duc , caci vad totul cu ajutorul tau!

  2. Iar cu avansul asta tehnologic le mai vezi si in timp real

  3. […] in trecut am vazut fantana arteziana de la Las Vegas din fata hotelului Belagio si fantana de langa Burj Khalifa din Dubai. Pe aceeasi tema20/08/2012 — O excursie la Montserrat, obligatorie daca stati […]

  4. Am impresia ca, cunosc personal autorul postului, mai ales ca
    in totalitate sunt de acord cu postul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux