De ce ii este frica lui Marius Tuca de “bloggeri”


Ieri Marius Tuca scria un articol foarte urat despre bloggeri. Intrucat nu vreau sa-i fac publicitate gratuita nu dau link-ul. Il gasiti voi daca inca nu l-ati citit. Problema lui Marius Tuca este urmatoarea: blogurile au depasit in popularitate ziarele si revistele pe Google si de aici cred ca au aparut toti nervii lui Tuca:

Sursa: http://www.google.com/trends?q=blogs%2C+magazines%2C+newspapers

@Later edit: Tuca s-a pus cu cine nu trebuie, cautati pe google.ro cuvantul onanist si o sa vedeti ce iese!

12 responses

 1. Citesc informatii interesante sosite pe cale de blog!Numai pronuntarea numelui aluia imi creaza o stare de disconfort digetiv,damite parerea lui.

 2. Concurenta internetului e clara,competitia e in continua si viguroasa dezvoltare;nu prea ma bag in chestiuni tehnice dar exista si riscul unei configurari de grupuscule cu idei si interese apropiate sau socializari atractive.

 3. cred ca tuca schow a citit blogu lui stelian tanase si a rams cu gura cascata.Oltenii astia habar nu au ce a insemnat comunismul si stelian face niste dezvaluiri soc!

 4. @oghi :caprele ce zic de tuca si stelica?

 5. caprele sunt satisfacute de larga democratie pe care le-o ofer pe Rapa mare!

 6. plug e un cuvant care are sens in engleza iar in romana e scula de agricultura.lui tuca ii este frica de blog pentru ca are pe “g” care vine de la plug si-i aminteste de vremea cand pastea carlanii pe prundul oltetului.

 7. am discutat mai amanuntit cu caprele povestea lui tuca azi,fiind sarbatoare si m-au intrebat cine este ala ,ca ele se uita noaptea la Private spaice caci in perioada acesta toti tapii sunt onanisti.

 8. Nu inteleg de ce scrii tu asa ceva pe blog,cui ii pasa de asta.Da si tu de exemplu ca am fost la bazin,am mers in parc…..

 9. Sherby

  corect.

 10. Aha.Mi-a luat cam mult sa inteleg ce ai scris tu aici.Adica la poza.

 11. Eu ce sa mai vorbesc: SUCA asta mi-a mancat duminica, intre doua calatorii la stana! Chiar asa: sa vedem si noi ceva mai acatarii! Stop!

 12. oare ce o zice Tuca astazi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux