Daca…


“Daca ar fi sa traim viata in sens invers. Am incepe prin a muri, astfel am scapa de aceasta trauma, care ne urmareste toata viata. Apoi ne-am trezi intr-un azil de batrani si ne-am simti din ce in ce mai bine pe zi ce trece. Apoi am fi externati intr-o buna zi pe motiv ca suntem sanatosi si am incepe sa primim banii de pensie. In fine, in prima ta zi de lucru ai primi un ceas de aur. Ai lucra 40 de ani pana ai fi suficient de tanar sa poti incepe sa profiti de sfarsitul perioadei de activitate. Ai trai din petrecere in petrecere, ai bea, ai face dragoste, n-ai avea probleme grave. Te-ai pregati pentru studiile universitare, apoi colegiu, te-ai juca cu prietenii fara nici-o obligatie pana ai deveni copil. Ultimele 9 luni le-ai petrece linistit, bucurandu-te de incalzire centrala, room-service etc. In final ai parasi aceasta lume de rahat. Intr-un orgasm…!!!!”

[George Costanza – Seinfield]

5 responses

 1. crenguta Avatar
  crenguta

  asta zice George Constanza in Seinfeld

 2. Pai probabil ca el o fi sursa :-D
  Nu te bagi la google friends connect?

 3. Nu stiu sigur daca mi-ar place sa imi petrec viata stiind ca ultimele 9 luni plutesc intr-o supa primordiala dar e definitely un alt punct de vedere :-)

 4. Cam asta e si ideea filmului “The curious case of Benjamin Button”…una dintre ele! Se pare ca merita vazut mai mult ca “Slumdog Millionaire”.

 5. booboolina Avatar
  booboolina

  slumdog mi-a placut mai mult:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux