“Ctitoriile” guvernului Boc


boc inaugureaza centura bucurestiului Cu surle si trambite, de 1 decembrie Boc a inaugurat centura de nord a Bucurestiului, tronsonul dintre Voluntari si Chitila. Trecand aproape zilnic prin zona centurii am observat forfota mare in ultimile saptamani dinaintea zilei nationale a Romaniei, inclusiv sambata si duminica noaptea; se lucra de zor pentru respectarea termenelor. Acum ca s-a taiat panglica s-a lasat liniste pe santier iar lucrarile neterminate au ramas incremenite. Pentru ca da, centura de nord a Bucurestiului NU este terminata iar proiectul nu a fost respectat in totalitate: la intersectia centurii cu bulevardul Bucurestii Noi in proiect era pod dar s-a facut doar un sens giratoriu. Iata stadiul actual al lucrarilor la podul de la Otopeni peste calea ferata:

centura neterminata a bucurestiuluilucrarile stagneaza la centurapodul peste calea ferata de la otopeni stadiul la zi al lucrarilor

Nota: Fotografia cu Boc este luata de pe site-ul guvernului

3 responses

 1. Ca n-au termiant ok sa zicem. Ce n-am inteles niciodata e cum de costa un km de autostrada milioane de euro

 2. pentru Smile
  eu iau un milion de euro de la tine, stat.Tu eşti şef în stat şi mi-i dai! cu 250 de mii de euro eu fac un km de stradă asfaltată. 750 mii de euro îi folosesc asftel 500 mii , cheltueli de personal, pe ştat, corect, cu impozite plătite, personal care e stabilit de tine stat şi e obligat să-ţi cotizeze..250 de mii se distribuie astfel: 100 mii cheltueli pentru taxe şi impozite, asigurări, etc. 50 mii profit impozabil şi el şi 100 mii cheltuieli de protocol.Care n-are rost să le datailez!
  pentru Mugur:
  şarpele când îl doare capul iese la drum şi-l tae caru , asta ar spune băsescianul dacă te-ar citi.
  părerea mea e că de douăzeci de ani, primar mai bun ca doctorul n-a avut capitala.
  dorinţa mea e ca bucureştiul să nu mai fie capitala ţării ci un simplu centru administrativ iar capitala să fie la Braşov, Tg. Mureş sau Sibiu, eventual la Babele !

 3. atenţie la orificiul anal!( în Istambul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux