Creveti si merou la gratar


Cu salata de rosii, sos de ulei de masline si lamaie si un vin bun:

Merou este unul dintre cei mai cunoscuti pesti din mediterana. Foarte gustos si simplu de pregatit la gratar. Detalii despre aceasta specie aici: http://fr.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9rou

7 responses

  1. Ma bucur pentru tine!Da nu spui cu ce vin merge!?

  2. foarte bune pozele cu crevetii si ce mai e pe-acolo, da eu vreau una si cu bucatareasa care te-a ajutat…..e frumusica?

  3. Stii ca barbatii sunt cei mai buni bucatari :-D

  4. Aia cu bucatareasa e tare,da eu ma tem ca are penis, Doamne fereste.

  5. Mai, eu cred ca felul asta de mancare merge cu vin la pahar. Parerea mea! :D

  6. Mugur, m-ai facut sa caut explicatii despre merou. Pentru noi, cei din tarile anglofone, i se mai spune si grouper (in engleza). Il verificasem noi la Maistrali si Lutsa.
    PS: Vin alb – eu prefer feteasca sau riesling

  7. ce sa-i faci Florin, de cand am ajuns in Algeria m-am “francofonizat” :-) cat despre vin… in Algeria nu gasesti vin alb de calitate asa ca ne-am multumit cu rosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux