Xperia Arc update 4.0.A.2.368

De cateva zile Sony Ericsson a anuntat un update (4.0.A.2.368) pentru Xperia Arc iar astazi am reust sa-mi actualizez si eu telefonul cu aceasta versiune. Prima impresie: parca am un telefon nou, se misca si mai bine, interfata arata mult mai bine, are teme, widget-uri si cateva aplicatii noi (care din pacate nu pot fi dezinstalate dar nu ocupa prea multa memorie). Am citit pe forumuri despre faptul ca noua versiune ar consuma mai mult bateria ceea ce in cazul meu nu se confirma, am facut update-ul azi dimineata pe la ora 10.30 cand telefonul mai avea 85% din baterie iar in seara asta la ora 22.00 mai avea peste 15%. Wi-Fi-ul a fost pornit destuld e mult, am fost conectat in rest pe 3G si m-am jucat mult mai mult pentru a testa si vedea cum se misca noul soft.

Are si cateva imbunatatiri notabile: interfata este vizibil imbunatatita, xLOUD face ca pe speaker-ul telefonului muzica sa se auda si mai tare, fotografiile contactelor se vad clar (daca fotografia e mica aceasta nu mai este intinsa pe tot ecranul ci are dimensiunea actuala) si aplicatiile se pot dezinstala direct din meniu cu o singura apasare de ecran.

battery statusbattery graphhome screen with weather widgetuninstall applications from home menuupdate 4.0.A.2.368 for Sony Ericsson Xperia ArcxLOUD pe Xperia Arcavailable memory on neew 4.0.A.2.368small contact picturefull size contact picture

Leave a Comment