Sony Ericsson Xperia Arc

imageAu scapat deja cateva informatii pe net despre noul smartphone de la Sony Ericsson. Pana acum avea numele de cod Anzu, unii au zis ca va fi denumit X12, iar conform site-ului rusesc Gagadget se va numi Xperia Arc. Ieri citeam pe Engadget ca au aparut cateva reclame Sony in Las Vegas cu un telefon extrem de subtire care prevesteau lansarea acestui telefon la CES (fotografia alaturata este luata de pe  site-ul Engadget)

Noul Smartphone de la Sony Ericsson va avea noul sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread) un ecran de 4.2’’ (854 x 480) cu redare Sony Mobile Bravia Engine pentru imagini de cea mai buna calitate, procesor Qualcomm de 1GHz, camera de 8 megapixeli cu filmare HD si iesire video HDMI. Am avut un prototip in mana acum cateva saptamani si nu arata foarte finisat dar in pozele de mai jos (culese de la Gagadget) telefonul arata foarte promitator. In Romania telefonul Xperia Arc va apare prin luna martie.

Sony Ericsson Xperia Arc (x12)SonyEricsson Xperia ArcSony Ericsson Xperia Arc

@Later edit: Sony Ericsson a anuntat oficial Xperia Arc. La adresa de mai jos se pot vedea si specificatiile complete ale telefonului:
http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/xperiaarcpressreleasefinal-20110106

Leave a Comment