Rusine Franta!

Aseara la Paris s-a jucat returul barajului dintre Franta si Irlanda, meci in urma caruia Franta s-a calificat. In tur Franta a invins cu 1-0 la Dublin iar aseara Irlanda conducea cu 1-0 dupa 90 de minute numai ca in reprizele de prelungiri Henry a inscris pentru Franta un gol cu mana. Nu e prima oara in istoria fotbalului mondial cand se inscrie cu mana dar asta nu inseamna ca nu e rusinos. Culmea e ca dupa terminarea meciului Henri a recunoscut ca a inscris cu mana. Asta e democratia in fotbal: daca n-a vazut arbitrul inseamna ca nu s-a intamplat! Cat va mai dura pana cand reluarile de faze vor decide soarta partidelor ca la tenis de exemplu si nu 3 arbitri subiectivi?

Leave a Comment